戀之天地's Archiver

hkman168 發表於 2010-6-4 15:24

有個問題害我不想穿涼鞋,幫幫忙

這麼的,
;k~5VO!Ak"R6z/v 我的腳有點臭, _N`K3?
而且褪皮, XH(F'Et9g'ar }`
又厚……
,v+nAvdW @ 救救我!!

心儀 發表於 2010-6-4 15:27

{onion062} 那就不要穿好了
*iJ3\&P%B G cd當然是美美的
B3Z&D8_)sFa-V 出來效果不好就換別的裝扮吧

hkman168 發表於 2010-6-4 15:37

=.=|||
0Z TAe$TA$C.i)Q:GD 但是呢,本人的小腿很滑唷=.=
B?9C1`l#ph'S/x#o(L 雖然有少少腳毛J^/BZ4L dO1yr
但短的@@

hkman168 發表於 2010-6-4 15:37

=.=|||
yW,u&H^E!wf 但是呢,本人的小腿很滑唷=.=:Bu QU.AGp_l
雖然有少少腳毛C S$ky"Z'{5h
但短的@@

hkman168 發表於 2010-6-4 15:38

sorry
+G+O4`1]j#W lag機重帖左

心儀 發表於 2010-6-4 16:04

那你不要穿涼鞋不就好了嗎

hkman168 發表於 2010-6-4 16:17

......LY~ \7H
平時穿3角骨襪上學(正常人)+?_-uL$]+c`\Vt
所以小腿好的不得了!!
B&j~u C;x 但因此,腳'up'得耐,0r rtYm
搞到臭左……

hkman168 發表於 2010-6-4 16:22

死啦,7{!]tU8Z
未cd過XD
j*e+gY"?!L\%J 比d意見我plz yA#m{ G"qG
0VO z l lpg
ps:我背脊好多粒粒

rtgirjgew8975 發表於 2010-6-4 20:37

那就不要cd了

Terry220022 發表於 2010-7-7 23:05

咁就攪掂哂哩啲問題先再諗cd啦~

Joe 發表於 2010-7-7 23:09

試下個隻牛奶足膜~可能有D用?

mercury1 發表於 2010-11-10 10:37

用去角質磨沙膏 +  磨死皮石
X _n_9l|@"y#Y 包你滑滑淨淨
9`6_IR!ChHg 去完死皮對腳就唔臭uH!} S7X
對襪唔好著咁厚
'M NdP*|1v mQq3y 對腳成日局住就會臭UN z4b*}
平時著多D通氣嘅鞋

頁: [1]