戀之天地's Archiver

nuwkov 發表於 2010-9-2 20:57

決定一陣著襪褲出街!

一陣去百佳買嘢,決定穿條肉色嘅襪褲搭條中褲去,之后可能再行下。o0|%bu1F4qg
唔知會唔會有乜有意思嘅事發生呢,{onion062}

kevin428 發表於 2010-9-2 21:46

走路自然些
0Pl?$[GE 沒有人會理你啦

08miki08 發表於 2010-9-2 22:10

加油呀! 放鬆d就得嫁啦!

nuwkov 發表於 2010-9-2 22:59

事實確實係無人理。V;J"cM$i#p
係自己經常去果間,先會覺得緊張。自己嚇自己 {onion009} c0dyU*] Q?
無去留意人哋有無注意我,一出門口就有人問路。又撞啱學生放學,其實都幾熱鬧。去到超市,電梯盡量同后面噶人保持距離,其他就盡量自然lor。
6E,Do2e!pr~ 有想過,如果邊個特別留意人哋對腳,同我哋都基本係八九不離十噶嘞,唔係邊有咁閑。希望日后自己有邊日放得開,都可以激發到其他人大膽公開著絲襪出街 la 。

nuwkov 發表於 2010-9-2 23:43

兩張新鮮真相彌補下

ashleyashley 發表於 2010-9-2 23:55

lee 隻色...又好似明顯左d wo

iamonheel 發表於 2010-9-3 00:29

我著過 4 吋 boot 去街街吖, 好刺激吖7Q r p4t^S3E(m
[url=http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=9089]著 4 吋 boot 遠征[/url]

nuwkov 發表於 2010-9-3 01:21

我都著過6cm嘅BOOT出街,另外果套絲襪嘅相上面有。搭條長牛仔褲。r|j+m/G.D1K5O
果次其實仲緊張過呢次,唔記得后來有無去7仔了,總之回宿舍之后腳痛。

hehe123 發表於 2010-9-3 02:41

个花纹有怪怪地。。。 {onion016}

michaelyip 發表於 2010-9-3 07:13

很棒的褲襪
\q el uH"o 好滑好舒服

silkypanties 發表於 2010-9-3 13:21

[quote]原帖由 [i]nuwkov[/i] 於 2010-9-3 01:21 AM 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/redirect.php?goto=findpost&pid=292537&ptid=15520&rpnum=61422][img]http://www.hkcdtv.com/images/common/back.gif[/img][/url]  [url=http://www.hkcdtv.com/misc.php?action=replyrequest&pid=292537&tid=15520&rpnum=61422][img]http://www.hkcdtv.com/images/selfdefine/replyrequest.gif[/img][/url]
a sph~!R 我都著過6cm嘅BOOT出街,另外果套絲襪嘅相上面有。搭條長牛仔褲。^[.r c.[)d5ExK
果次其實仲緊張過呢次,唔記得后來有無去7仔了,總之回宿舍之后腳痛。 [/quote]*{^sV/md

,k \6ZM[[u9~ ?:^6x4Z 6cm 唔算高喎, 都腳痛?

nuwkov 發表於 2010-9-3 13:37

著唔慣,又要顧住顧住行想唔好太大聲,走起來辛苦啩

genius1985831 發表於 2010-9-8 23:31

都睇五出来

sghk_abcd 發表於 2010-12-26 22:12

肉絲有點閃閃:hehe: :hehe:

kkmonster 發表於 2010-12-27 15:43

i tried that
-`f@uaV no one saw that

Mrng 發表於 2010-12-30 17:53

我平時都係著住絲襪 波富look咁樂街買野... 慣左就唔怕嫁啦:8:

偽娘 發表於 2011-1-3 19:51

好多毛毛啵{onion034}

abc2010 發表於 2011-1-4 00:51

好楊wo...你都 {onion056}

nuwkov 發表於 2012-2-28 01:51

回abc……系好样架,唔多女装gar,不过就成日穿女装塑身衣……m/eJ Lq8S%nCEu)?
睇翻,回想起来,件甲已经dom咗,条丝丝已经烂咗……"inM;aoyp7j
早果排有晚着条黑色厚丝丝搭卡其色中裤去一间超市买嘢,都不过系咁啫。
KC9fT8| ~ x{J 人地最多睇下,最过份问下,真系唔会点。4K B'O?}g_{l
最最最过份,过几天上 mop 咯。*^0U Bs2u`~s LN%I
大陆,不过如此了。

Sakarlize 發表於 2012-2-28 04:06

原來樓主係家住祖國,講真上面啲人真係唔多理你係龍與鳳,唔同香港囉。

gmomo 發表於 2012-2-28 06:51

咁著真係好明顯。 A4^{Z2fx)n
為何不著高D既黑色呢?

pcken 發表於 2012-2-28 09:27

我都覺好明顯,但係大6係冇人care about you

home8881 發表於 2012-4-7 03:21

咁明顯都唔會知=口=
L/T-tfWNN'Q b 通常咁明顯會好多人睇下你全身..個時勁煩..

zuezue 發表於 2012-4-8 01:19

please don't do that....

decade 發表於 2012-9-27 12:31

又好似明顯左d

PRETTYPETIT 發表於 2012-9-27 13:14

支持你:oh:

kawin 發表於 2013-1-31 13:44

:ohno: 難道有點高

delhang 發表於 2017-3-22 22:58

對肉絲真係好正:1:

頁: [1]