戀之天地's Archiver

我鍾意絲襪 發表於 2010-11-22 19:10

邊到有得買這款交叉開檔絲襪

由於新人唔識post 相上黎b^#vmec+d
所以借用ccluv post的<穿上肉絲女友床上之誘惑>
!?owWbH4D:q;J 邊到有得買這款交叉開檔絲襪
W p8@2a.Y [url]http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=5776&extra=&page=1[/url]^lk-hI\wL vb
第5張相五有顯示著交叉開檔絲襪$?8w4R x1Vb Z bd

O$~T\7x%S*k4^n 之前係yahoo見過有人bid ,現在搵到普通開檔絲襪,但搵唔到菅款文叉開檔絲襪/X ?PD:E
5@4m2Z7U:M2t[j,VZ
[[i] 本帖最後由 我鍾意絲襪 於 2010-11-22 19:11 編輯 [/i]]

CECI 發表於 2010-11-22 19:30

果次我起利源東街d街邊檔買的! HK$39.00蚊! 只得黑色! {onion062}

絲襪褲 發表於 2010-11-22 19:56

佢係yahoo見到緊係想bid
i z M6ob0U%E 唔想係街邊檔買啦

Terry220022 發表於 2010-11-22 21:41

小妹喺yahoo拍賣見過ar

mercury1 發表於 2010-11-22 23:01

街邊檔都難買啦cjeKw$~
仲要YAHOO!!!!!
'S&v6U-O4bRc3? z'a(b2F'lF
咁高難度???

我鍾意絲襪 發表於 2010-11-23 00:33

我就係係yahoo見過b!xo)t4N,so2Y
但搵唔到`bX)IXU2x
bid 唔到
4c NlOX ZN,M5[f 所以上黎問下各位兄弟姊妹網友

我鍾意絲襪 發表於 2011-1-14 17:56

街邊檔 網上(淘寶)都冇
2h$YTI/o 邊到有買這款絲襪???

LingLing 發表於 2011-1-19 14:42

姐姐買左未?? 呢類款我都好想買, 上網唔見, 之前去過幾間大既絲襪店都冇(普通開檔款就有...).....:5:

ibm.jp 發表於 2011-1-20 17:27

又真係幾特別既款喎

頁: [1]