戀之天地's Archiver

~戀*Angela*~ 發表於 2008-8-3 20:53

有冇人用過百靈牌脫毛器

今日去左吉之島買脫毛器
"N j/Pe4[e.o 原本鎖定目標買菲利浦冰麗6517的 w(fj9S,g'c
但係個sales係咁話百靈牌o個隻5585幾好幾好 y0U7p0P9od4n^
我見佢都有冰敷墊,雖然感覺冇6517個邊脫邊冰咁好,但個 sales 又話做緊特價,比起菲利浦o個隻平差唔多一倍,於是就諗住試下啦
S$lJq3y3M3U}a 點知返到 home 睇返網上 d 評價都係劣評如潮,個個都話菲利浦好用好多
!?B*F7G0|#EW#i 到底百靈牌係咪真係咁廢架?Izqe G ^5F p.q
唔通我又中左 sales o既陷阱?:cry:

noel 發表於 2008-8-3 23:07

兩隻牌子都係出開呢d 家庭產品, 百靈牌仲要專出呢d 脫毛器等用品, 照計差極有限, 但始終一分錢一分貨, 佢平菲利浦一半總有佢既道理, 而且脫毛器唔係成日要換, 除非真係有人兩款都用過, 咁先至可信, 唔係既我覺得信自己好d, 因為自己先清楚適唔適合自己3nj+AGNL A[
p.s. 兩隻牌子既脫毛器我都未用過, 鬚刨就用過
B0\:{ C gT"m HY2\-D:]AX
[[i] 本帖最後由 noel 於 2008-8-3 23:09 編輯 [/i]]

~戀*Angela*~ 發表於 2008-8-4 00:27

那真是只有等我試了才知道了:xd: :xd:

potato007 發表於 2008-8-4 13:41

Maybe 中左 sales o既陷阱 la

會員 發表於 2012-4-6 18:16

不如用住先

頁: [1]