戀之天地's Archiver

pantyhosemancc 發表於 2010-12-23 19:16

著絲襪睡覺,會不會...

請問大家著了絲襪睡覺時,會吾會穿睡褲的呢?又會不會摸下自己的絲腿呢?

mercury1 發表於 2010-12-23 20:17

絲襪睡覺時係唔會穿睡褲+['N}0}2r5|
除非天氣好凍,瞓到一半都要除
:N7h|(w.H.{.T 因為好煱0g2u.dxFzZ8In
睡著咗.,唔會摸

willy 發表於 2010-12-23 20:25

如果著cc訓, 禁即係等於屋企人去旅行, 所以一定唔會著睡褲, 著的一定係裙;:E$J{z$f qW6f0[_H
通常一訓就訓到第二朝; 所以就唔會摸.

hikingguy123 發表於 2010-12-23 23:47

Agree!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

evermyth 發表於 2010-12-24 00:16

唔著睡褲, 不用摸, 已經興奮了:shy:

nuwkov 發表於 2010-12-24 01:42

从来无着睡裤嘅习惯……
8n/{:e)o.f3P {monkey616}

陳真 發表於 2010-12-24 11:19

就咁著絲襪訓......最多著多條短褲

bottomup 發表於 2010-12-24 12:03

唔著睡褲, 不用摸, 已經興奮了

偽娘 發表於 2010-12-24 13:44

睡了= =
!A@'A:_+o We4r$R | hM1g!k
點摸 ....4e4j6Y$x9{y

?Az(X!P:C
imQ/]-]1| 一覺訓天光 -.- 除非你.........{onion034}

sghk_abcd 發表於 2010-12-25 01:15

緊緊地又暖笠笠都幾舒服:shy:

愛腿之人 發表於 2010-12-26 01:59

未訓之前會摸下既~~~~

janet 發表於 2010-12-28 12:33

wear skirt or dress

ywl 發表於 2010-12-28 13:37

我都試過...又幾暖...又覺得好舒服...小心D就唔會爛:shy:

疾風怒濤 發表於 2011-1-3 02:07

冬天時會, 而且我是穿睡裙睡的, 感覺非常好:shy:

ph2007 發表於 2011-1-3 18:52

我連 under 都唔著, 絲襪褲直穿仲正:8:

agimax 發表於 2011-1-9 02:25

不用摸, 已經興奮了

bottomup 發表於 2011-1-9 13:12

平時着巳興奮............

紫鷺 發表於 2011-1-9 15:04

未必會興舊,但好enjoy 著絲襪瞓既感覺。

小柔 發表於 2011-1-10 18:35

enjoy 著絲襪瞓既感覺 X2

jzx100chaser1jz 發表於 2011-1-10 20:20

著絲襪加條短褲訓 lor ~

pantyhosemancc 發表於 2011-1-13 20:01

多謝各位的分享,好好啊!繼續enjoy絲襪褲!!!

changcarol 發表於 2011-3-2 08:29

平時着, 好興奮!!

jonathanyu 發表於 2011-3-5 23:01

訓著咪唔摸囉

england4ever 發表於 2011-3-12 18:42

最正係我o係英國讀書既時候, 果時我除左有d質地好滑既薄絲(JJ位全透明), 仲買左套絲質連身睡裙. 間中就會直穿絲襪加睡裙黎訓, 訓著前就梗係會摸對腳啦, 又會同條裙玩, 同d被磨擦下, 真係勁high! 訓著左後, 雖然係無得摸, 無感覺, 但通常一兩個鐘就醒. 最正係醒返果下, 你會即刻feel到你係著緊絲襪, 即刻會覺得勁舒服同想摸對腳, 最係就梗係玩到打XX啦!
;V SEs k-w:}
0p!].d6EqS,MD+k*h%n 不過返黎HK後, 我丟左條睡裙(屋企有人, 唔敢), (其實而家睇返係可以唔丟, 因為我屋企人都知我有絲襪), 無左條裙, 我就只會直穿絲襪睡覺, 唔會加短褲, 因為我覺得除非有條絲質睡裙, 否則直穿一定係最舒服! 唔知大家同唔同意呢?

england4ever 發表於 2011-3-12 18:44

著絲訓覺最正都係又舒服, 又溫暖, 成對腳包住係被入面郁黎郁去個feel好正!

misslady 發表於 2011-3-12 23:49

used to have PH in sleeping but only in summer when turn-on the air-conditon..:loveliness: 1nY!~'S*X
r\ZpS
if not, too hot.

blackfit 發表於 2011-3-13 02:20

被絲襪包裹的感覺很好,雙腿磨擦的時候好有滿足感{onion007}

1053668147 發表於 2011-3-14 12:01

同意24楼,醒来后的感觉很微妙,然后就双腿摩擦,好好享受……
NiE$~ h
"|xV)o;^'kM+l [[i] 本帖最後由 1053668147 於 2011-3-14 12:12 編輯 [/i]]

1053668147 發表於 2011-3-14 12:02

不好意思…二连贴了…手机发的
!X;~Q q1]6QhS%^L
+JE7u!s2M Ng [[i] 本帖最後由 1053668147 於 2011-3-14 12:07 編輯 [/i]]

wing1971 發表於 2011-3-14 14:32

我都會穿襪褲和吊帶短睡裙睡覺, 真係好舒服 :love:

dora834912 發表於 2011-3-24 16:55

感謝分享!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AlexChan1119 發表於 2011-4-1 17:27

會著住黎訓,"C9rL*@QI I*_
要訓就唔會摸,@AN3`4t,P/Szn |
有時會加短褲,O6ruy*PTH5V
有時會加黑薄紗睡裙.

pcken 發表於 2011-4-3 08:42

絲襪 only................

xyoncity 發表於 2011-4-3 14:32

:hmm: 單絲襪,就好好

bu102938 發表於 2011-4-4 02:19

我著裙訓的..

michael2011 發表於 2011-4-5 22:20

Agree!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cdalley 發表於 2011-4-5 22:57

yes a,,look so nice a..

arched 發表於 2011-4-6 16:27

在人地屋企過夜就會,自己屋企唔會掛

robber_help 發表於 2011-4-22 23:58

穿著就會興奮了

cruiserSSC 發表於 2011-4-25 13:48

开始根本睡不着,因为太兴奋,后来慢慢也就睡着了nM!|2U2S;w:`,e
这么弄容易失眠,我只搞过一次

頁: [1] 2 3