戀之天地's Archiver

chundog 發表於 2011-3-11 10:17

唉!昨天去了太古jasco絲襪部、、、

都不算太多人(下午3:30倒)還是不夠勇氣走去買,真失敗;(

JoJo1217 發表於 2011-3-11 11:26

[size=4][/size] Y*YZM}
[size=4]其實胆量都係練返嚟嘅,唔緊要啦,遲d再試過。[/size]

patlamhk 發表於 2011-3-11 11:36

慢慢來, 多去幾次就會習慣

cxyx 發表於 2011-3-11 11:47

都話買比女朋友就ok:lol:

okmijn 發表於 2011-3-11 11:55

話買俾老婆女友家姐之類咪得LAW,佢埋來就扮唔識選擇咁問下佢買俾人的佢幾高有要著幾大到,D SALES就唔會留意住你同埋會好好招呼,介紹D款你買,咁就可以慢慢買又唔怕尷尬LAW,講真D SALES 點會在意你係自己著定買俾人,最緊要開單.最忌得個睇字,人多也不緊要,淡定D行埋去拉住個SALES話買俾人扮唔識買要佢推介,你要左第一對後就話想選多幾款,你就可以在女人堆度一起選絲襪了.因為在場的都知你買俾人,就唔會眼超超......

chundog 發表於 2011-3-11 12:28

謝謝各位大大,下次再試試:)

misslady 發表於 2011-3-11 22:58

why ??  just say buy the PH for GF...:loveliness:

w3w4 發表於 2011-3-11 23:24

黎緊我都要去買下先

hazel2258 發表於 2011-3-12 00:36

add oil bro :)

ryan999999 發表於 2011-3-12 00:39

平日/星期六 一朝早去啦)z{ey3_
太古城 果間 apati_a 好少人:hehe:

shithole 發表於 2011-3-12 00:47

我差唔多買晒西環Jusco十蚊店D絲祙
Rz*Y$Ccb cwb 灣仔都冇咁多款

MANYAN 發表於 2011-3-12 00:59

最緊要自己個人唔好太恍張

w-wing 發表於 2011-3-12 01:00

覺得唔好意思而有人問,就話幫女朋友入貨去旅行用,順便買UNDER/BRA都得:hehe: _Z}R'][*v4q
(通常有訓練好OR SENIOR的SALES不會問,而是個人判斷到但言行中不令你察覺她知道)

clover 發表於 2011-3-12 01:54

唔駛介意啦, 大方D畀佢地知,
fG0i'b?)a r;o 其實佢地都知道我地好多都係買畀我地自己著啦:8: , 都見慣哂, 只係你自己唔慣姐.9p&Fag6Q1zX@
我自己就係咁, 等多D人知道好多男士都需要買C的.

shithole 發表於 2011-3-12 02:58

大把人買黎要條女著,好似陳ㄨ希

skoo_hk 發表於 2011-3-12 08:52

I was there about the same time. I get few pair pantyhose and bodyshaper as well. The lady allow me to put them on for fitting.

LingLing 發表於 2011-3-12 10:13

有第一次就會有第2次.....
tl/D#M1Y[M q S)x`Ez [
唔好有咩奇怪行為就ok, d sales 真係唔會理, 玲玲買咁耐野都冇人問過我買黎做乜, 所以唔駛諗咁多, 個人亦覺得唔需要刻意講.....

疾風怒濤 發表於 2011-3-14 17:24

其實最緊要就係自己唔好緊張:no: , 當係普通買賣就 ok

onlyuuu 發表於 2011-3-22 00:53

其實弄一個籍口買就可以

samsung@AKB48 發表於 2011-3-25 16:45

[quote]原帖由 [i]LingLing[/i] 於 2011-3-12 10:13 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/redirect.php?goto=findpost&pid=388406&ptid=19926&rpnum=622036][img]http://www.hkcdtv.com/images/common/back.gif[/img][/url]  [url=http://www.hkcdtv.com/misc.php?action=replyrequest&pid=388406&tid=19926&rpnum=622036][img]http://www.hkcdtv.com/images/selfdefine/replyrequest.gif[/img][/url]Zx+[~aE7CA
有第一次就會有第2次.....P,j&? D)GdQ

5Oa^0L9P5d'O [color=Red]唔好有咩奇怪行為就ok[/color], d sales 真係唔會理, 玲玲買咁耐野都冇人問過我買黎做乜, 所以唔駛諗咁多, 個人亦覺得唔需要刻意講..... [/quote]
lo9I%s~Q;Mm/| 這個我也同意....:biggrin:

pisa 發表於 2011-3-25 16:47

我係吉豬肚既常客{monkey621}

sky_2735 發表於 2011-5-20 17:03

胆量係練返嚟...唔好緊張

bencheung 發表於 2011-5-22 09:15

Be bold and buy

江門瘟神 發表於 2011-5-24 00:44

of course !!!! support u^^

michellecc 發表於 2011-5-24 08:51

其實唔駛講原因
%{)vT;g2K.J-D\/i 越係自己講
K `#M&sLN1pC,q xJ 就越好似身有屎咁
:lVVpo 你唔駛出聲
sQ:rEL0h9[X:gI 就咁去揀.]L&p._dtI
揀完拎去俾錢
R'tp T'Y 通常好多 sales 覺得自己有讀心術幫你講埋個答案)t/iC ?!_*d
我就通常點下頭笑一笑就算

cocolee608 發表於 2011-7-6 20:07

淡定D﹐話買俾 GF 就 OK呢﹐不用怕﹐加油

backduck 發表於 2011-7-6 22:37

这个还是需要很多的勇气

misslady 發表於 2011-7-6 23:06

so saddddd:loveliness: :loveliness:

叛國者 發表於 2011-7-7 18:17

add oil
"V1n#j;u-W try once and you can do more later

willtwh 發表於 2011-8-4 11:54

I agree with u!!!!!!!!!!

macboy 發表於 2011-8-5 13:20

不用緊張呢,或者會試下郵購嗎?

feecoot 發表於 2011-8-27 03:51

要有勇氣能說出喜好的東西,

ok_xo 發表於 2011-8-27 20:33

唔夠膽可以系網上買加嘛~~~~~~~~

bobobofk9 發表於 2011-8-29 15:41

+油 你要有勇氣{onion070}

pub-pub 發表於 2011-8-31 11:30

上網訂米OK羅.............

頁: [1]