戀之天地's Archiver

chundog 發表於 2011-3-12 17:07

我成功了;)

今天終於古起勇氣,成功在永安買了一對壓力絲襪;)多謝各位大大給我信心,我會繼續努力嘗試

校服收藏者 發表於 2011-3-12 17:25

遲D你就會慣架啦

clover 發表於 2011-3-12 20:08

我細個讀書果陣就已經自己買, 有時有D sales好好人, 當然是女的啦, 佢地會慢慢介紹畀你, 4A#l+M3Kpdz-_
感覺是非常好哦!
b[6j/d%ow9K 所以我唔會為佐驚而唔去買C, 每次都想遇到D好sales.

w-wing 發表於 2011-3-12 20:48

恭喜恭喜:drink:

Yoshihk 發表於 2011-3-12 21:24

恭喜!慢慢開始你會越買越多了,就像平常買野一樣

楊乃武 發表於 2011-3-12 21:39

有無相可以睇下呢?:rb021:

misslady 發表於 2011-3-12 23:36

try more...:loveliness:

blackfit 發表於 2011-3-13 02:24

加油~ 其實不用怕,SALES 們都好樂意去介紹,始終最重要係有單開{onion062}

FS6573 發表於 2011-3-13 12:24

回復 1# chundog 的帖子

哪間的分店?

tdtiger 發表於 2011-3-14 16:04

咁你有無講系自己著或者幫人買呢?

疾風怒濤 發表於 2011-3-14 17:22

我都好明白頭果次買既心情, 不過你應該抱住你只係買野既正常心態. 始終呢個係一個正常既交易, 明賣明買.
]8A1U$K mZ~Y 對嗎? 多買幾次你就習慣.:shy:

longan01 發表於 2011-3-15 23:46

令我諗番第一次去買絲襪比自己 , 真係緊張到心都跳出黎.....手又震....'g"o R?:QYQ(|2_
不過宜家已經架輕就熟嚕 , 直頭o係人群中慢慢揀 , 慢慢睇~*q1@$Hl_SEq2U
揀絲既時間都覺得一種享受 , 買完又期待返屋企試新野

cute 發表於 2011-3-16 00:20

恭喜恭喜 :4: :3: :good:

wing1971 發表於 2011-3-17 16:24

恭喜恭喜, 下次可以更進一步

12689 發表於 2011-3-19 16:26

congratulations!

changcarol 發表於 2011-4-1 18:17

會唔會人地當你係 TB ? :lol:

hm122 發表於 2011-4-16 14:17

恭喜曬你:loveliness:

leong829 發表於 2011-4-17 14:20

;)

!!!!!!!!!!!!

KOSMOS 發表於 2011-4-18 16:41

大賀, 其實只要用正當途徑, 也不用閃閃縮縮, 光明正大去買就好了.D ^7f-t6vsw
不過, 為免被人歧視, 就說是買來送人就好.
jD^jY|5o4Z ze-I,c Z:^-N |@%GT
切忌用偷的啊 !!

nuwkov 發表於 2011-4-21 03:57

多咗就无都事噶啦,我家下穿女性內衣裤都尽量唔闪闪缩缩。
@N}Gg 不过 唔会明目张胆。习惯就会好啦。

girlsock 發表於 2011-6-6 19:22

恭喜~~~~習慣就好~~~~

scw0001 發表於 2011-6-7 02:49

恭喜恭喜:good: :good: :good: :good: :good:

totes 發表於 2011-6-30 20:35

在店面買絲襪真的需要很大的勇氣z @Gc.B4]w
我也只有在大賣場跟網路網過而已
QdB Qn 加油~

wildray 發表於 2011-6-30 22:15

可以再接再厲

feecoot 發表於 2011-8-27 04:07

每個人的第一次都美好,加油

ling2ling84 發表於 2011-11-20 01:37

買壓力襪褲,我通常會說是自己著的,好平常!

~RaVe~ 發表於 2011-11-20 01:47

恭喜~~~~~~~~~~!Uf$[ W6n
想當年我係女人街D檔行左成粒鐘先敢行埋去買:shy:

頁: [1]