戀之天地's Archiver

joey221 發表於 2008-10-4 12:47

無 痛 換 膚

雖 然 身 邊 有 愛 美 朋 友 敢 於 嘗 試 各 式 各 樣 可 以 令 面 容 變 美 的 整 形 換 膚 手 術 , 還 要 鼓 勵 我 跟 她 一 起 去 試 , 可 是 我 總 是 笑  搖 頭 , 因 為 怕 痛 也 怕 風 險 。 既 然 市 面 上 有 品 牌 會 推 出 跟 醫 學 級 換 膚 去 皺 成 效 媲 美 的 面 霜 , 我 幹 嗎 還 要 忍 受 風 險 ? 最 新 有 ULTIMA II 研 製 的 全 新 Lifting Supreme 輪 廓 提 升 嫩 膚 面 霜 , 含 有 的 Peptide P3 成 份 能 安 全 無 刺 激 性 換 膚 , 配 合 由 類 肉 毒 桿 菌 提 煉 的 Botulic Extract 速 效 撫 平 皺 紋 , 達 至 回 復 緊 緻 無 紋 的 效 果 。

虎122 發表於 2008-11-7 11:58

有冇效架!? :oh:

28837 發表於 2009-4-9 21:41

香港買既話幾錢??:5:

c3688 發表於 2009-10-29 21:25

真的這麼有效,那兒有賣???????????

李慧儀 發表於 2010-1-25 03:12

回復 1# joey221 的帖子

多少錢呀.......

grilboy 發表於 2010-1-25 04:41

支野都OK既,我之前幫過佢地公司做FUNTION,佢都送左一SET比我用
$s KP)iYe[U lL 好似要$500一支左右,但要用好耐先會有DD功效,反而我有幾隻牌子既同類產品我覺得有用過佢
wNg(YLQ j c+jR9a Tw 仲快見效添
qR'[y,L[b &}N\4NJU
[[i] 本帖最後由 grilboy 於 2010-1-25 05:00 編輯 [/i]]

belebala1234 發表於 2010-1-25 05:17

真係要試過先知得唔得

李慧儀 發表於 2010-1-25 07:40

回復 6# grilboy 的帖子

咁介紹隻好.....牌子比我吧...

kk512332 發表於 2010-4-23 10:43

之前有朋友也是無痛換膚, 結果紅腫了好多天,|iG `6dH
真的要先試看膚質能不能用才好呢.,SX@ hY,[0L4w
不然真的要買一個面具備用才行

sliversuki 發表於 2011-8-19 18:43

貴,效果不是太明顯。 gqXdLyD$v
小妹正在用The Body Shop + Fancl的產品,兩種都不錯,比起樓主推介的較便宜!!

頁: [1]