戀之天地's Archiver

he1111 發表於 2011-8-7 12:04

有無人隻腳係無咩毛?

有無人隻腳係無咩毛?
5R4s H&[:A#b,no x1

jessie_01 發表於 2011-8-7 18:54

多到好核突...我都想無...打量緊買SensEpli脫左佢

mercury1 發表於 2011-8-7 20:39

有冇人隻腳係無咩毛?~ kGZ"c)Dr
有呀! 細路同女人

Terry220022 發表於 2011-8-7 21:54

我有個中學舊同學(男仔),;b-aO)V7d"}1n
我由Form.1到Form.5都同佢同班, 佢一條腳毛都冇生過出嚟,
P;fw0`3L5U 對腳仲超白, 佢到而家都係一條腳毛都冇, 真係羨慕死小妹ar{onion008}

West 發表於 2011-8-8 01:12

我係呀 , 但係我對腳好象Lor

kevin428 發表於 2011-8-8 15:22

不想要毛毛就刮掉吧
B!Ay;T9@:NuV 夏天刮掉2Y4F8neo+Txb%A$V
也比較乾淨了

JoJo1217 發表於 2011-8-8 17:36

[size=4]有呀,我記得以前都有兩個男性嘅friend我係留意到佢哋無咩毛架喎,而家諗番起都有啲後悔當時點解唔問下佢哋係自己剃咗定係天生嘅呢。[/size]
8Pg-c-{@1GJXF [size=4][/size]
e ]hs&f0}S sw5~7R [size=4]{onion051} [/size]

cd_lover 發表於 2011-8-10 03:23

我都想無乜腳毛同腋毛呀,有無辦法幫幫手搞搞佢呀。 t/zteq%hD*I
頭痛呀簡直

wendy2006 發表於 2011-8-10 07:13

唔會完全冇laweLd3S2x,zk
我就又短又少!有時脫晒都冇人知

sliversuki 發表於 2011-8-19 19:19

我也想沒有呀!!!

shanaslala 發表於 2011-8-19 19:48

要脫毛的:sweat:
1{8JU(Z5yd .Yhf\?} L]N.~
勤力d啦~:hmm: HbMj y `?

%C qZ}$\ 我3-4日就脫一次了, 用脫毛機的.有時得閒都碌幾下 :3:
/Z7b1NR$u#V5Q,a _
o8dD/cO}}#w 日日都碌幾下就唔會痛啦~

小犬 發表於 2011-12-1 02:31

唉啊~小犬也有很多毛哇
&]5[n5`r{~ 狗毛~ (((被打死
f9lZv)M i g 不過我已經放棄脫毛的念頭了!!! )BW1g5t3O E
如果沒就好了~ 明明我家全部人都沒什麼毛!!!

彩色的夢 發表於 2011-12-2 21:23

我就是小腿很多毛。而且多到黑呼呼的。。只能靠刮。。

smgsiu 發表於 2013-3-4 18:49

我對腳光滑無毛的,曾經有視像朋友見我對腳問我是否穿著絲絲,其實沒有,只因為對腳雪白無毛

kayjane 發表於 2013-10-16 12:09

妒嫉:5: :5: :5: :5:

頁: [1]