戀之天地's Archiver

ww925ww 發表於 2011-11-10 02:17

絲襪去到幾多D先見唔到對腳既肉色?

我覺得見唔到對腳既色既絲襪好性感 又舒服GM4j/yt9k
我想問呢 絲襪去到幾多D先見唔到對腳既肉色嫁?{onion021}
"V"MF*e%Jf,z 有冇人幫到我?{onion074}

wongkt 發表於 2011-11-10 02:32

睇你高矮肥瘦, 仲要睇下絲襪既brand之類vF(M&ElPqw
如果係瘦的話, 馬莎40D開始就可以唔透肉, 普遍80D就基本上等同唔透肉
&Y+j JQ!MCP)i-r[VK 前提係佢講果個D係準確....

wolford 發表於 2011-11-10 04:25

以我既經驗, 起馬要百多二百D既絲襪, 先可以完全地不見肉, 不過你睇自己同睇人地隻腳係兩回事黎, 睇人地對腳的話, 可能80D 已經唔見肉

applebaby 發表於 2011-11-10 16:02

40D算是分界。100D以上,除非較肥,否則都不透了。
3N0S"G6Cs X iF
ItQ~cgr/Mn 我現在穿了10D,HEE HEE。

kotaro2872 發表於 2011-11-10 17:28

我著50D就覺得岩岩好.....即係厚之中又透d肉都幾靚啦......

skoo_hk 發表於 2012-4-23 18:26

40D 比較好厚之中又透d肉都幾靚啦

skoo_hk 發表於 2012-7-20 09:48

我常穿30D打底後外穿10D閃光金膚, 上身穿連身内衣便可不穿内褲, 上厕所會方便一點

頁: [1]