戀之天地's Archiver

milkcow 發表於 2011-11-12 02:22

有無人可以在家人面前隨便穿著絲襪露面呢?

家人包括父母或兄弟姊妹啊!  可否分享你最初怎樣使他們接受呢?

ameifule 發表於 2011-11-12 02:33

我天冷可以穿膝上襪, 和大腿襪, 厚的, 就保暖呀,
;o3m4EIxfd 絲襪沒試過,

小馬 發表於 2011-11-12 05:07

先把腿毛處理乾淨~~讓大家看到美美的腿再穿給家人看.............O*B&hs}kc
會被罵變態~臉皮厚些久了就習慣了...........{[p(w]z2nG5]E
放心.......穿絲襪是種美德...沒人會反對

GEM 發表於 2011-11-12 09:10

冬天凍的時候,媽咪會叫我着襪褲

大浣熊 發表於 2011-11-12 14:09

佢地應該知知地[email protected]@"

thomas813 發表於 2011-11-12 15:05

我都想不過唔可以

milkcow 發表於 2011-11-12 19:28

回復 4# GEM 的帖子

你真幸福,那如果你夏天在家穿絲襪有沒有問題呢?

milkcow 發表於 2011-11-13 07:06

回復 8# GEM 的帖子

你非常幸福啊!你其他同學有無穿絲的?老師知唔知?現在冷了開始穿未?

archielui 發表於 2011-11-27 17:38

冬天就會!老婆比!

ching 發表於 2011-12-11 20:00

屋企人知 但無係面前著

天蒼澪 發表於 2011-12-16 02:03

我都好想呀...得個想字...

skoo_hk 發表於 2012-1-3 21:38

試過在家偷偷穿絲襪,被太太發現後。他便強逼我每天必須穿膚色的絲襪在長褲內。晚上必定要穿全身束身連身衣及胸圍,方可在家中。出街件要我穿女裝戴長假髮、Nude-Bra及化菕C現在我只有絲襪、胸圍、絲襪連身衣及束身連身衣在衣櫃內。白天有時好凍穿,身高185cm的我穿兩對80D襪褲(膚及黑),束身連身衣及絲襪連身衣在西裝內。夏天穿兩對20D膚色(底)及灰色(面)閃光絲襪及絲襪連身(灰色)在恤衫內。己習慣的我愈穿愈舒服,整天就穿者絲襪及束身連身衣的感覺。一來可廋身,二來有女性身形(包括Nude-Bra在胸圍內)。一舉兩得,尤其是晚上穿女裝及化菪X街時。我曾比男人撫大腿呢!!可憐!!

garfunkel 發表於 2012-1-6 18:16

只敢著legging
[email protected]]U#] E}^ 唔敢著絲

applebaby 發表於 2012-1-6 18:48

有時返工著堶情C

woodywoody12000 發表於 2012-1-8 01:24

我未試過o係老婆面前穿,有一次比佢發現我柜桶有絲襪o係度咪炸唔知係邊個放o係度囉。

woodywoody12000 發表於 2012-1-8 01:26

我今日都着左兩對o係長褲入面,好暖同好貼呀。

cvah3m 發表於 2012-2-28 19:49

會係屋企著厚黑絲,我話保暖~

123456789321 發表於 2012-2-29 18:41

會被罵變態

s28558702 發表於 2012-2-29 18:56

返學校著起長褲入面囉:hehe:

Pico 發表於 2012-2-29 19:38

要是被看到會出人命的 怎可能呢

mandycheung520 發表於 2012-3-1 23:37

冬天返學日日都著

wsk88 發表於 2012-3-2 04:51

冬天就會,同老婆一齊穿

lock7916 發表於 2012-3-2 09:12

天冷~~老婆俾著LEGGING或絲

pantyhosemancc 發表於 2012-3-2 11:57

吾比人知自己著。(快啲多啲男裝絲襪就好拉)

sabrina_t 發表於 2012-3-2 12:16

系屋企人面前著legging就會E2w FV#oC
絲襪...諗都唔洗諗

lovegood 發表於 2012-3-4 07:27

係老婆面前就得,

123456789321 發表於 2012-3-4 15:42

係夏天試過在家偷偷穿絲襪

uniform 發表於 2012-3-23 00:40

回復 13# 天蒼澪 的帖子

我都想。:drink:

stellaleung 發表於 2012-3-24 10:52

[quote]原帖由 [i]skoo_hk[/i] 於 2012-1-3 21:38 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/redirect.php?goto=findpost&pid=508059&ptid=24165&rpnum=158585][img]http://www.hkcdtv.com/images/common/back.gif[/img][/url]  [url=http://www.hkcdtv.com/misc.php?action=replyrequest&pid=508059&tid=24165&rpnum=158585][img]http://www.hkcdtv.com/images/selfdefine/replyrequest.gif[/img][/url][email protected] WP)W
試過在家偷偷穿絲襪,被太太發現後。他便強逼我每天必須穿膚色的絲襪在長褲內。晚上必定要穿全身束身連身衣及胸圍,方可在家中。出街件要我穿女裝戴長假髮、Nude-Bra及化菕C現在我只有絲襪、胸圍、絲襪連身衣及束身連 ... [/quote]LT+K hz ]h(w6th
*ztd+Sr6A U;D
你估你太太下一步,會唔會"強逼"你著裙,變裝跟她一起外出,"兩姐妹"一同食飯shopping? u5y2~ j#p3Hzw)b
還以為這些只有在小說內才會發生的!點都好,恭喜你有個咁體貼的太太!

BB36 發表於 2012-3-24 11:18

我最懷念以前女友,大家一齊著,一齊去買,佢會幫我化埋妝,戴埋假髮,成個cd咁去街,基本上除返工衫係男裝之外,全屋都係女裝,所有底底都係女裝,因我同佢係同居關係吧,在家佢一定要我著女裝,唔知是不是咁嘅原因,所以我cd咗.Abh@P
不過之從識咗新女友後慘囉!被新女友當垃圾咁全部掉晒,唔准我著.GE9O;~ EZ^
現在回復單身,所以又可以cd返真好,不過就要燒銀紙咁,再買返晒啲嘢,現在我祇買返絲襪同底底囉.

elrickaa 發表於 2012-8-23 09:23

女仔係屋企著絲襪有咩所謂:w/H7M XQ
男仔先難...

aallen2100 發表於 2012-9-6 09:55

冬天時女友會要我一起跟她穿絲襪比較不會冷
&M(bfi#UT%] 所以∼冬天時就很快樂
avk4ej}WEJ@,j 在家裡∼自己房間怎麼穿都可以
?Vi w#p2yg O9r 家人各有自己的生活空間!

~RaVe~ 發表於 2012-9-6 11:01

係屋企著Legging~
"z `7Y:S2d(KSi:W 訓教果陣會著睡裙+黑絲:shy:

chun121 發表於 2012-10-3 13:37

天氣一轉涼我就著絲襪同legging嫁啦
]*Gas-A0G y%P7f 屋企人同我女人都知

apple30043 發表於 2012-10-4 14:33

:rb003: :rb003: :rb003: :rb003: :rb003: :rb003: \ZPJ3_9` RY
羨慕阿

lovegirl 發表於 2012-10-4 21:00

打算買了回來正大光明的說
\c2R pA}N[ 作保暖 haha

gtok 發表於 2012-10-9 11:51

穿就是了~習慣成自然

anten 發表於 2012-10-9 12:02

小學時我媽就給我穿絲襪,冬天穿褲襪,13歲開始偷戴咪罩,被發現後都只能穿女裝了

頁: [1]