戀之天地's Archiver

aa1aa 發表於 2012-7-12 12:25

想問, 邊到有芭蕾舞衫+裙買?? 要 容易入手

想問, 邊到有芭蕾舞衫+裙買?? 要 容易入手

校服收藏者 發表於 2012-7-12 16:24

觀塘陳婷:C rHW+Y-qf0B!QH
我之前買過幾次 O:CxNN!sa
冇問題

cxyx 發表於 2012-7-14 08:25

昨天去了陳婷觀塘,個sales 招呼好好,但size 不合我,因太肥。佐敦三星多size d

校服收藏者 發表於 2012-7-19 11:32

有冇地址? O*O^yC @ b
我想上去睇下

kittykitty 發表於 2012-8-15 23:51

北角好似都有一間

joe_box 發表於 2012-9-20 01:29

(三星) [#O%d3T1YhpP)O?y
九龍 佐敦 彌敦道216 - 228號
"z/[q1@8@ l;Gc 恆豐中心1樓16號舖 og#oo/I0\/Z
(佐敦地鐵站E出口) .PsiYf2Y6op_ \&w
營業時間:下午十二時至晚上八時
b7A6Nwep (12:00PM-8:00PM)
lb%@0O?e 電話: 23 85 50 76

hellohi 發表於 2012-10-9 11:58

觀塘陳婷,專業款式比較多
$To:a}y 係工廠大廈入面,冇咁多人容易D買,仲可以慢慢選
4F;{+^ct 我試過上去,個SALES仲慢慢介紹俾我5H+p]A5l
如果想買普通款式而身形又唔太大隻嘅話,係花園街或深水埗D排檔都有
5MHgSq$I(s-L 最大SIZE係16碼,170幾CM高都著得落,埋去當幫屋企人買,都容易買到

jack120 發表於 2012-10-21 04:17

很好看的芭蕾舞衫 ,我也想买了
e&PM5F!Ma{W 想問下觀塘陳婷既地址? 幾錢左右? s[S4Me l{
男仔可以買到嗎?
+FD7r3u+J&Y!p3} nV 謝謝

1980718 發表於 2013-4-10 23:26

去觀塘陳婷話買比自己著都冇問題嗎?

comndtfwe 發表於 2016-11-12 22:21

沒問題,很容易買到

Jade 發表於 2016-11-12 22:27

internet la

頁: [1]