戀之天地's Archiver

elrickaa 發表於 2012-8-23 09:34

雖然有好多人問過;但係都想問一次(內有題目)

我係個男仔,想買絲襪但係就驚比同學發現(因為間鋪係我同學住個區)u![!@h{N3J
Nx6{ I@p-i2\J
就想問下男仔第一次去買絲襪係咩地方同埋個刻個收銀咩表情同埋你既感覺
4d'R XDu k V9nO ..始終我你唔夠膽買,驚人地諗我變態...

liang 發表於 2012-8-23 11:14

自然大方一點
!D5b#[4](\%d7S/s 自己覺得奇怪MbN#ms v"_&R
表現出來的神情就會讓人覺得奇怪
@Q-T1[:Z xw 第一次去買時我就一直挑一直挑/q#e r$Dj9}P
還問店員有沒有某種顏色-]%w K,KG-^
後來聊起來時
"iW DcF_ 自然透露出是要做手工藝品的材料
V9N9g{6^"Y-^ P+B0Z;l 店員就不會覺得怪怪的了

zheyang 發表於 2012-8-23 13:50

自然一点啊,就当帮女朋友买的嘛

elrickaa 發表於 2012-8-23 17:05

沒有女朋友啦..

applebaby 發表於 2012-8-23 17:33

其實一買一賣,貨銀兩訖就夠了。

芭蕾小精靈 發表於 2012-8-23 17:49

其實...好簡單的, 你當係去7仔買水, 報紙咁,入去, 拎起你想要既野, 走.

kwong0444 發表於 2012-8-23 18:51

其實買多幾次就唔驚,你驚的話就去住第區先

ibm.jp 發表於 2012-11-12 14:42

如果你怕得要死的話!
Z'])c6mj MP-r8JsH
Q:p$?XR,] 不如到超市購買,買d汽水啤酒,小食加絲襪,到付錢時,你就不會覺得是什麼一回事了

1053668147 發表於 2012-11-21 15:34

网购是个不错的选择。呵呵

NikkyC 發表於 2013-3-8 16:15

心裡諗住幫人買就好自然架喇!

頁: [1]