戀之天地's Archiver

carrijochan16 發表於 2013-1-8 05:39

自拍藍色全包緊身衣 其實著緊身衣仲爽過著厚黑絲

自拍藍色全包緊身衣 ,其實著緊身衣仲爽過著厚黑絲!:good:

totes 發表於 2013-1-8 07:37

我也有全包絲襪,改天一起分享交流

carrijochan16 發表於 2013-1-8 09:03

全包緊身衣正過全包絲襪!著全包緊身衣果時 我條jj帶左安全套,費時jj嘔野!

妮高娜 發表於 2013-1-8 12:41

很特別的緊身衣{onion062}

eegirlhk 發表於 2013-1-8 15:50

我都有全包緊身衣 不過係淨色:loveliness:

carrijochan16 發表於 2013-1-8 17:23

師兄你果件緊身衣咩色牙?你係香港邊度買?

kiss 發表於 2013-1-9 11:32

我成日以為淨係 歐 ... 美 或者至興,原來 香港 都有愛好者:icon28:

misslady 發表於 2013-1-9 12:22

have not tried before.  but if it is really hot ?

carrijochan16 發表於 2013-1-9 13:47

不過可惜全包緊身衣係香港吾流行  我真係香港愛全包緊身衣的小數者之一!反而係外國仲有好多靚女著去party派對到玩!

carrijochan16 發表於 2013-1-9 13:51

不過講真著落去真係有d熱!夏天真係要開冷氣先著黎玩!吾係真係中暑!

carrijochan16 發表於 2013-1-9 13:53

不過講真著落去真係有d熱!夏天真係要開冷氣先著黎玩!吾係真係中暑!

bobobofk99 發表於 2013-2-11 15:58

緊身衣我又想買 但係怕好貴:dead:

pasuchan 發表於 2013-2-18 17:29

好貴咖=]要>600

joe07250825 發表於 2022-6-7 09:37

不如zentai黑絲一起穿:lol:   雙重享受

頁: [1]