戀之天地's Archiver

fancky0354 發表於 2013-3-1 16:54

中環利源東街內衣店可以給男仕試BRA

慳過石堅呀,呢位人兄在本站稱:
'h(j.v e0k
|K$t)N+c*y [url]http://hkcdtv.com/viewthread.php?tid=14638&extra=page%3D1[/url]4W'|0R|0ZF%m
13#0rX!R} y%no0^
B+y2xSa)YX
ameifule姐, 其實我大多數會去中環利源東街果度買, 一來有得試, 二來佢地見慣CD客! 所以我都係男裝入去試Bra! 冇問題ga!心理關口而已! 其實實際情況唔影響別人便可, 我意思係揀最少客在鋪內, 始終中國人唔係好似日本人咁開通, 令人側目影響人生意就過意不去了!^^
)L3q&[Ug ;c` D;||!L[

^[:MFnL/J6m 我搵日去試吓...............:shy: :mad: :mad: :mad: :1: :1: :1: :1: :1:

我鍾意CD 發表於 2013-3-1 20:03

請問店名?
CcH0P3ru)d 買BRA幾錢?

testsis 發表於 2013-3-4 17:57

可以試bar咁堅,真係要try try

x7657 發表於 2013-4-12 23:30

搵日去試下
5rxqE\0QZ$kN 通常上網淘

kdkid 發表於 2013-4-13 00:27

邊一間, 我都想知

michelle666 發表於 2013-4-18 14:20

咁樓主行動左未呀?

kensum 發表於 2013-12-16 18:19

真wo, 快d過去買聖誕禮物比自己先!

joey15 發表於 2015-7-8 20:46

樓主

請問店名?
mK cx;r"i!g 買BRA幾錢?

beautyvanessa 發表於 2015-7-11 19:33

依家唔見哂!

頁: [1]