戀之天地's Archiver

judy99945678 發表於 2013-10-22 22:27

大幾家cd時會唔會打飛機

大幾家cd時會唔會打飛機

MUI 發表於 2013-10-23 08:46

我多數性交解決性慾,唔係靠打飛機

dick200711 發表於 2013-10-23 09:03

有人睇咪會俾佢睇

Tracyhahaha 發表於 2013-10-29 02:21

不會啦,怕整到啲衫

england4ever 發表於 2013-11-27 17:33

著絲襪太舒服,所以我CD時一定會著絲襪。而我習慣直穿絲襪,著果d係歐洲貨質地超滑的sheer to waist, 俾佢覆蓋住JJ實在太舒服啦,真係忍唔到。
u A#Wg y L&NU/`$| W(A
而且,當你CD出街成日,長期壓抑住(因為在街上無得玩絲襪),返到屋企一定忍唔到,會在除絲襪前玩返夠盤,最後打JJ

wangwang8863 發表於 2014-10-16 21:26

為左打而著 點算好 我係咪冇得救

para 發表於 2014-10-31 14:46

我鐘意幫cd 打飛機,搵我😱😱😍

carmenlee 發表於 2014-10-31 19:02

會,不過CD前後果陣未扯

shkathy 發表於 2014-11-2 18:43

I will do it and feel V well

icandysweetie 發表於 2015-3-3 16:55

I will also J after CD

pauline009 發表於 2015-3-8 03:25

實會,因為變裝後會好Hit,忍不住要爽一下。

mitiru 發表於 2015-3-22 03:01

唔會, 我享受做女人既一刻....
a ?3w2{[kB x 喵...咁講啱唔啱?Q"Z ]8} Z&^i)V u
不過冇呢方面興趣就真

kennypong 發表於 2015-3-25 23:06

CD左你就係女兒生。唔會打。不過會會自慰達至潮吹。包括用震旦

勞力之女 發表於 2015-3-27 12:20

間中都會,依家主要享受過程。

jasper818 發表於 2015-12-20 16:22

次次都會, 忍唔住:mad:

angela 發表於 2016-2-12 17:57

我想幫CD打飛機XD

ladysarah 發表於 2017-6-2 16:15

CD咗,喜歡用女孩方式自慰.如夾腳,磨枱角等等..

ccdjoey 發表於 2017-6-5 17:15

我多數會:shy:有時會玩玩具

sec2x 發表於 2017-6-11 18:36

有時會,但戒緊 :( 成日一出咗就無咗cd意慾:sweat:

newcder 發表於 2017-6-11 22:39

cd分兩種,一種真心想做女人,一種係性滿足。前者連旗都唔會扯

AnnieAnnie 發表於 2017-6-12 01:28

CD果陣唔會扯wor....

qweewqz 發表於 2017-6-12 06:52

滿足心態既應該唔會

Kit239602 發表於 2017-6-18 19:16

我試過著女裝CD果陣打飛機,因為我係一個男仔,所以好似係女仔

shirleyone 發表於 2017-6-25 14:23

唔一定會:shy: :shy:

angelmoleung 發表於 2017-6-26 12:02

女裝後我會用女人嘅態度幫自己解決!!!當然如果有埋假陽具入自己嘅美洞就更加美好!!!入咗落去真係唔捨得攞番出嚟㗎!:shy:

lightgirl 發表於 2017-6-26 13:19

會,CD時會很興奮

HKReindeer 發表於 2017-6-26 14:07

CD時會唔會打飛機咁就睇情況和有冇道具而定,但大多數會打埋出黎
CHnb:gV ${ ``5w+r |5iO}
道具係指:例如:吹氣娃娃、震蛋...等等,睇情況意思係指:你係邊度變CD;Mb ]#o#Y-E
'\sk2ZX:wnnDr
如果變CD係得你一個人住既話和有埋吹氣娃娃陪伴,7e1p7b.PX

B,bPhF P 咁就打飛機就用番半男半女方式黎,即係CD緊時黎「黃狗射尿、老漢推車...等等」姿勢
L0v sVY2vhY0Z
7{4}xEk's_ Y 相反如果夜晚CD緊時係條街道上而又想打飛機既話,咁就用番女人方式黎打飛機0G~.wtK\6i
q+Vn/w%GH i
即係:磨下書枱角、橋下腳,必要時將震蛋塞入內褲裡震一震

ivy7777 發表於 2017-6-27 11:05

會呀,cd很興奮!

Minami 發表於 2017-7-4 21:19

不過打完d衫有精跡……

fengpuye 發表於 2017-7-5 10:07

唔會, 我享受做女人既一刻....

raymondkwk 發表於 2018-1-24 13:33

鐘意比CD 服待

alexbb 發表於 2018-1-25 18:22

唔會,因為冇得打呀

phfans 發表於 2018-1-29 17:36

每一次都會打

chowman11 發表於 2018-1-31 15:43

每次都忍唔住會打,有時著女裝內褲加m巾,用震蛋到高潮添

joey221 發表於 2018-1-31 17:15

會用电動阳具,放入小洞,前面已流出淫水

雨娟 發表於 2018-4-15 13:34

別人替我打就會…;Y1ra;LiX\,~/V
基本用後面已經可以達到前面自己射出來

maria-ng 發表於 2018-10-6 18:23

肯定不會...........................

Carol0122 發表於 2018-10-7 01:57

基本上
aO0s4_!z`gRq? 著左女裝
@*H5A;d/TwzWm'C 我係全情投入作為女生
@sdm"LyK!a 但的確係會有一定係性需要+K FpU6f
一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮
;b/s/] I{w 呢個唔係女生的表現
t$Y8Dh V9J.C3H2J CZ@-sgJ|ar
暫時兩個方法
@8?'T_.X2\g 一、用假陽具插肛門到自動射`:\jub
二、放震蛋入肛門,著機,震到射

joey221 發表於 2018-10-27 08:23

不一定會,我已經常穿著裙子

yanyanlam689 發表於 2018-10-30 05:22

會,通常會對住塊鏡,穿上喜歡的裙子,不脫內褲,直接夾腿磨擦至射爲止

頁: [1] 2