戀之天地's Archiver

pokemoncc 發表於 2014-4-5 20:11

最高級絲襪用法?

除自己著上後, 再幫JJ著上.Xl/|/LM K9r7W
大家討論一下你地平時最HIGH既用法同點著法?

kinkinbb 發表於 2014-4-5 20:26

好似冇:7: :7:

Chamber 發表於 2014-4-6 06:13

著自己然後,jj著套子,套子裡面放ky,jj記得往上放#TK4z2U9X%a

uIy|A{5F+h4@ V [[i] 本帖最後由 Chamber 於 2014-4-6 06:14 編輯 [/i]]

ZOE.HO 發表於 2014-4-7 10:56

用思物套住JJ順時針或亦時針轉

AlexiaTang 發表於 2014-4-7 11:19

著住自己射過/人地射過既絲襪{onion091}

Nasta13 發表於 2014-4-20 14:00

用一堆超薄透膚褲襪包覆JJ,雙手捧住輕輕搓揉,
L y7p.~P \1\!Z 等脹到一定程度,再抽插那些襪子,越多雙越有效果越好,
e*F@ h/z J 但襪子要慎選,不然觸感天差地遠...

fcfcfc1234 發表於 2015-8-29 17:16

可以有咩穿法呢?

kelvinhihi 發表於 2015-9-3 13:13

不錯看......

citty2010 發表於 2015-9-21 00:56

我先戴安全套,外穿絲襪丁丁套,再穿有丁丁套絲襪褲,套上超緊身連身內衣加腰封。

crcatinc 發表於 2018-8-13 19:21

感謝分享:lol:

HKReindeer 發表於 2018-10-3 18:08

最高級絲襪用法,當然係著住黎行街 (唔好會錯意,冇話唔比著鞋)
[ N+sO(d1V
D,X@)]+C {v%kjx 你就會感受到屋企著,同著住黎行街個種感覺,係兩個境界
6R1x T.h s0v1Z$y^ T5ooVG;_
達到依個境界,就算普普通通翹腳,已經係冇得輸

joey221 發表於 2018-10-3 18:18

我會絲襪外出

jacky900624 發表於 2018-10-3 18:52

衛生棉+內褲+絲襪+裙子=完美

PrettyRhythm 發表於 2019-3-20 20:50

:oh: :oh: :oh: :oh: :oh:

kdkid 發表於 2019-3-20 23:22

已成日常的衣著,無乜話high唔high了

頁: [1]