戀之天地's Archiver

keikeiwant 發表於 2014-7-18 13:34

好想知有無學生會呷住片反學

好想知有無學生會呷住片反學,成日係街望住佢地又好像有呷片甘

mizuho 發表於 2014-7-18 14:19

what does it mean of 呷住片?

kof_1998 發表於 2014-7-18 14:44

應該好少囉...

G雲喱拿 發表於 2014-7-18 15:18

咪玩喇,大熱天時,重呷片返工返學,未曾辛苦過咩!!

agnes.B 發表於 2014-7-18 15:39

越黎越重口...

yan-1995 發表於 2014-7-18 15:56

應該係夜用較厚款的M巾,現形你先睇到

lovable 發表於 2014-7-18 18:27

讀幼稚園都冇啦 :sweat:

keikeiwant 發表於 2014-7-18 19:32

都係想問下啫,我見有啲女仔既patpat同佢身型吾合比例

xcctvb 發表於 2014-7-18 20:51

小學就有'TMbD0q2L-S8jC]
但我中學有個一緊張就會失禁既人…………

maria-ng 發表於 2014-7-19 06:47

我曾經見過-些個估計+四五歲的智障人士鴨住片返特殊學校 X:p4V,@wTh8Ic T
有男有女,因為佢地穿運動褲又鴨左片,一睇就知鴨左野

littletim 發表於 2014-8-11 21:50

I do...
/E#?5PxGj U feel comfortable and safe.
L;si&GU But I think my classmates didn't know.. lol

mrsiu 發表於 2017-7-6 00:53

我見過有,有個坐我隔離ge女同學有期好似尿道炎,成日要去廁所,有試過上上下堂舉手去廁所,老師唔俾佢去,佢忍忍下就咁係班入面瀨左.
-G,ZMmj.[ 之後佢試過用m巾但都瀨過底,跟住佢就呷片返學,直到好返為止0B D"j}[
佢每次瀨尿都伸隻手入裙入面check下冇冇過底

頁: [1]