戀之天地's Archiver

england4ever 發表於 2014-8-7 23:14

直穿絲襪返工有感1:男人夏天更應該著絲襪!

夏天更應著絲襪?你無睇錯,希望你睇埋落去!
X@'x[C1Z b5Y %m#x+Zq0V.Q2V
雖然我已經中意著絲襪好多年, 但已往好少著出街. 近呢幾個月, 試到對一生最愛Platino Cleancut後就多左著出街. 今日我又直穿絲襪返工!\X-DT5w

#F.Nn9d(_5sl!f%c$t3Z 以往多數在屋企著, 我所講著絲襪所謂既"舒服", 不得不承認, 8成其實係JJ的性快感, 咁係因為在屋企可以係咁玩JJ. 但當我再一次著絲返工, 我所感受既又多左.在公司, 無得玩J, 所以我全身的感受都focus在純粹的舒服上(不包括性興奮),雖然JJ無得成日扯,但著絲襪仍然都係好舒服.首先,而家夏天著男裝底既話真係好熱,好多時袋袋位都會出汗,醃住好唔舒服!唔著底褲當然好,但也不可行,JJ可能會俾拉鏈"界"親,又或者同好"鞋"既長褲磨擦仲唔舒服.著絲襪就解決哂,今日成日我既袋袋位完全無出汗,又清涼,無野侷住,好通爽好free,但另一方面又可令JJ免於同粗糙既長褲摩擦,果種潤滑油既感覺好正,結論就係又爽又滑.#yP(OAx ngi&ELEF

H#kt q*j6d 午飯出街時,今天的天氣唔熱,就算係街行都無出汗,我下體仍然感受到無著底褲既通爽,又可以享受到絲襪果種滑溜感,當我諗起平時著男裝底既時候一定出哂汗,我就即刻覺得好幸福! ]!~iO~Em!cV
i'unuM }
所以,男人在夏天係更加要著絲襪!無男底褲咁熱,又唔使同粗糙既長褲摩擦!

tracy4 發表於 2014-8-7 23:20

我覺得唔成立*D8V$ZD3^\*X
天氣熱著絲襪熱過著底褲

s200110621 發表於 2014-8-8 13:06

對絲有幾厚?
9U7R2h3?*K 有幾多Den?

pantyhosemancc 發表於 2014-8-8 19:34

著絲襪後,係咪著多對短襪?
C}3[ l N6X#P;K 你說的牌子,可否影張相看下?

england4ever 發表於 2014-8-9 01:59

回復 2# tracy4 的帖子

點會熱過著底褲呢?我係講緊男裝底褲wor, 而且我係用薄薄既絲襪(15D)取代厚厚的男裝底wor (我無著女裝底)

england4ever 發表於 2014-8-9 02:00

回復 4# pantyhosemancc 的帖子

我著既係15D, 遲d有相架啦,靚到dum dum dum dum dum呀!等下啦

peggy_y 發表於 2014-9-29 01:12

我自己較大汗,未必適合了

citty2010 發表於 2014-10-8 08:24

我多最著有丁丁套的襪褲加緊身衣在外衣內

england4ever 發表於 2016-12-3 02:46

回復 7# peggy_y 的帖子

咁你著咩?男裝底咪仲出得多汗!

stupid_pig 發表於 2016-12-3 04:04

著什麼絲襪都甘正

頁: [1]