戀之天地's Archiver

england4ever 發表於 2014-8-7 23:53

直穿絲襪返工有感2: 玩JJ

我在另一篇([url=http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=42080&extra=page%3D1]http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=42080&extra=page%3D1[/url])都講左, 我今日著絲襪返工.
bp-A \q#N Mt9|n ?3FQ1NG8p
雖然在公司,但有時我都忍唔住隔著條褲摸下對腳,摸下JJ, 垂低既JJ就即刻扯起,好正!有時候,雙腿既滑溜感覺又令你忍唔住做出唔同既姿勢,如摩擦雙腿或不斷擘髀等, JJ又即刻覺得好high.如是者,就好似6-7個鐘既高潮咁(當然唔係每分每秒,只係玩JJ時係咁姐)
$[,R#X-q3J.@Z6^
gzJ:?-?w 咁興奮,搞到我間中都要去下廁所,haha! 在入面,首先要拎返果塊已經濕濕地既用黎墊住JJ既紙巾(我所講既直穿,其實都會在JJ上墊塊紙巾,你知啦, JJ
-Rg Aftgi Gj 實出水haha,唔想對絲襪咁濕), 換過另一塊,痾完尿,換過另一塊紙巾,當然就到我最期待的"休"絲襪動作啦,將滑滑既絲襪越拉越上,100%絲襪質料再蓋住JJ,呢下真係最舒服lor! 難得除左條褲,呢個時候我真係忍不住要鬆下對腳,無著褲後,感覺更加涼更加滑,對腳又擺下姿勢,玩到JJ扯到行哂,先著返長褲.haha, 每次去廁所都係咁
3t%F&P4NA)\e G7|0_s8L,^ _
唔知你地著絲返工會唔會咁呢?

心絲絲 發表於 2014-8-8 09:22

返工著住磨腳又拉絲襪真係正呀∼

garter 發表於 2014-8-8 11:39

着絲襪出街每行一步都好敏感,好似有人捽住JJ 同pat pat 咁, 又滑又涼涼地, 忍唔住扭下pat pat 享受個摩擦感, 又唔可以俾人知....好矛盾+wL:P S Mq(wuO

Ie%y'a(oS0X2V c 著吊帶襪+Tback 仲爽, 中空的位置仲敏感D,
i:J/M.g_'b+` 我每次着返工都忍唔住J 幾次

oh_terry 發表於 2014-8-16 08:00

着絲襪返工沒問題,但每次忍唔住J 幾次~~會否沒精神工作:icon28:

wsleungmiyu 發表於 2014-8-16 17:13

一星期一次着絲襪返工:shy:

tracy4 發表於 2014-8-17 22:34

[quote]原帖由 [i]garter[/i] 於 2014-8-8 11:39 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/redirect.php?goto=findpost&pid=891818&ptid=42081&rpnum=208582][img]http://www.hkcdtv.com/images/common/back.gif[/img][/url]  [url=http://www.hkcdtv.com/misc.php?action=replyrequest&pid=891818&tid=42081&rpnum=208582][img]http://www.hkcdtv.com/images/selfdefine/replyrequest.gif[/img][/url]pIAWp4xA
着絲襪出街每行一步都好敏感,好似有人捽住JJ 同pat pat 咁, 又滑又涼涼地, 忍唔住扭下pat pat 享受個摩擦感, 又唔可以俾人知....好矛盾}1W:crN8x1L
z.]V M'r
著吊帶襪+Tback 仲爽, 中空的位置仲敏感D,(P:c$nkQ0a
我每次着返工都忍唔 ... [/quote]
i{(^ s;BGFiF 我都試過UU-D O sv
但點解無你地講到咁好FEEL=____=

peggy_y 發表於 2014-9-29 01:12

在公司怕不怕俾同事發現呢?

chantelise 發表於 2014-9-29 01:34

我有穿過..連身泳衣都有試過&C,~*y#G#J.J{
C襪 應該唔怕..除非有客人或同事走泥拉高你褲腳...9Q:J o&db+l
OR 火車未到站...j&Ws']E
不過要小心座下時的褲腳會升高...有時會顯現出..,e3WYelZ7f%L

-c%Hx!n2jX _ 泳衣時..我只怕衫太透 OR 駝背灣身時..背位會有線條的痕跡'V ]L.PX*X
仲有背光時, 如太陽光..因為深淺差大..會看穿淺色衣物下的形態

phblackph 發表於 2014-10-7 15:55

me too i'm always wear pantyhose

citty2010 發表於 2014-10-8 08:15

為何不用衛生巾及生理襪褲?加條control top絲襪褲在面潻呀

england4ever 發表於 2014-11-23 01:58

回復 4# oh_terry 的帖子

我無在公司打J既,只係在廁所玩下姐,會控制住,返到屋企先打!

england4ever 發表於 2014-11-23 01:59

回復 6# tracy4 的帖子

我諗係你果對質素差,唔夠滑

jl220 發表於 2014-11-23 09:00

著絲襪番工都有, 直穿就無試過啦

中國人 發表於 2014-11-25 02:27

我日日都著女裝底褲加絲襪番工

JasmineSato 發表於 2014-11-29 06:20

我都經常着絲襪返工。但用衞生巾好似好啲,用紙巾會唔會好易爛

Calvin 發表於 2014-11-29 22:05

好似好刺激喎

louis1358 發表於 2014-12-4 16:57

偶爾有,還會怕曝光被發現,好好刺激.~A"G2m @o T
自己偷摸摸,好興奮好興奮(K.cF}3`,d
:loveliness: :loveliness: :shy: :titter:

donnie9 發表於 2015-1-2 04:54

偶爾有,還會怕曝光被發現,好好刺激! g& e( T: `/ ~0 {: C2 \& W

131072 發表於 2015-1-12 15:36

絲襪未著過 不過著過近似既緊身泳衣 緊身感超正
#az&f7G;e3[ 可以想像到著絲襪會有幾high:loveliness:

citty2010 發表於 2015-2-22 22:09

我會在絲襪內加衛生布。

smaffir 發表於 2015-3-20 05:04

著返工嘅時候,就專心唔到 xp

ilsilk99 發表於 2015-4-18 09:55

我都直穿8D開襠絲襪上班,因為方便上廁所,還能感受8D絲襪超服貼感

Kit239602 發表於 2015-4-18 10:30

我都有瞓覺著絲襪嘅習慣,雙腿感覺好滑

Panadol 發表於 2015-4-20 20:54

個人都係中意加多條女底pKuXsze9CeUd0ju
始終絲襪磨住唔太舒服

visentpoon 發表於 2015-4-20 21:17

4年前試過 果時比較無膽,但感覺的確好好∼ ,每次出街都會藉機去廁所感受下絲襪的熱力:例如腳汗+絲襪的感覺

angelbbyip 發表於 2015-4-20 21:32

日日都著出街返工
g c%iA2PY)m6EsK 有時短褲加實色九分絲襪K%i%AA|_Y8o'|
H Lab%\!Z^0T.D
[[i] 本帖最後由 angelbbyip 於 2015-4-20 21:36 編輯 [/i]]

b418484995 發表於 2015-4-25 16:17

着絲襪好正

comndtfwe 發表於 2016-11-13 21:03

不喜歡穿絲上班

england4ever 發表於 2016-12-3 02:55

回復 2# 心絲絲 的帖子

係丫!
"WE!hB Qv#Gh 你都鍾意拉絲襪呀?

england4ever 發表於 2016-12-3 03:27

回復 10# citty2010 的帖子

衛生巾或生理襪褲都太厚了,著左上去就無左JJ同滑滑絲襪既摩擦感,紙巾就唔同,薄好多,我只係用來覆蓋住JJ頭加上半部(我條J向上放),下半部完全同絲襪接觸,雖然隔住紙巾始終(比起完全無紙巾)係會無咁舒服,但真係相差唔大,係"唔會整到對絲襪太濕"既前提下最舒服既做法d xI'J0B6\

z4z.wS Y\h6h)R 加條control top絲襪褲更加無興趣,我就係鍾意薄絲果種滑溜,涼爽的觸感,著control top又厚又熱又鞋,我應該扯唔起旗

england4ever 發表於 2016-12-3 03:30

回復 13# jl220 的帖子

點解唔直穿呀?直穿仲舒服wor,JJ同滑滑的絲襪直接接觸(a7D0s$Md_
你真係應該試下!`z*@#G(}U
你著咩底?

england4ever 發表於 2016-12-3 03:49

回復 15# JasmineSato 的帖子

其實係會的。因為我係用薄既面紙(facial tissue),即屋企一盒200張果D,薄過包裝紙巾,而我只會摺一次就包住條J(條J向上,包住上半部),其實只要我係咁玩條J的話,一兩分鐘已經會整濕左(即係爛)張紙巾(龜頭果點)並滲到落條絲襪度。當然,平時著出街時唔會玩條J,普通動作下(加埋你有時忍唔住拉扯下對腳),應該都捱到一個鐘。所以間中要去廁所換紙巾(當然加埋玩JJ)。但又唔係真係咁容易既。
)A#TU+E[ @j:u:B*K 因為有時做野忙,我未必可以成日去廁所換紙巾,再加上條J唔會成日扯得起向上,有時會擺向左右(塊紙巾自然會走位),甚至條J掉向下,向側或向下都會滴濕對絲。據我經驗,著全日的話,最終都係會整濕對絲襪既,但如果唔放紙巾的話一定濕好多,除左濕之外,我更擔心係溜出來果D精凝結後會變硬黐上對絲襪,咁就會令對絲襪無咁滑!

england4ever 發表於 2016-12-3 03:54

回復 19# 131072 的帖子

絲襪薄過泳衣,滑D,又無咁厚,唔會壓住條J,應該舒服d同容易D扯旗&J&H9K6mj%D
既然你想像到著絲襪會幾high就應該試下啦!

england4ever 發表於 2016-12-3 03:56

回復 21# smaffir 的帖子

我唔會, hahas|E?5o*f4wB3f
因為我已經著左好多年,慣哂,唔會好似初初著既時候成日忍唔住玩條J,我完全控制到!

england4ever 發表於 2016-12-3 04:00

回復 23# Kit239602 的帖子

我都鍾意架,但近年好少,因為忙,一著左絲襪,已忍唔住玩一輪,之後訓係度又難訓得著,訓著左的話又好快醒返(大約一小時啦),醒左又忍住玩,玩一輪再打J,真係好哂時間

stupid_pig 發表於 2016-12-3 04:05

好引誘啊!!

skyhose 發表於 2016-12-3 07:54

回復 1# england4ever 的帖子

agreed :1: :1: :1: :1: :1:

頁: [1]