戀之天地's Archiver

Shion 發表於 2014-9-20 23:43

CD出街最麻煩/最驚係咩?

第一次開投票,支持吓~:drink: "z,M_;m7y6g!N,Foj
我就一定揀1同4

lovable 發表於 2014-9-21 00:32

5.  其他: CD出街最驚係發覺自己唔記得帶門匙(雖然未試過)
Tb2qEp4fkU*k /f4rg1mQd'q yz'?
[[i] 本帖最後由 lovable 於 2014-9-21 03:07 編輯 [/i]]

gila 發表於 2014-9-21 09:12

最麻煩是:`5I)` `s3k.T
1. ) 遇見熟人/朋友/親戚/ 同事/同學/ 或其他認識的人%|tmg I\}
5.) 不被尊重地對待PD K]s TJ,q!n
5.) 被揭穿是CD身份J`YKbE$`
5.) 有時要拿一大袋變裝用品

偽娘 發表於 2014-9-21 18:52

警察查身份証         {onion080}
8k9m5r4N1YdY\
#G}@3D%[ FO qL0s 開口講嘢 (買嘢/{onion027}

Kit239602 發表於 2014-9-21 20:20

我就唔會CD出街

1677 發表於 2014-9-22 14:46

其實除左呢D,仲有第一關:
I!VS;}d#G@bw 樓下個看更!"W3})D-j.k7s

m/DLe-ORi6mr4c } 其他野都可以克服
.v5?&W }8Ye 盡量出街時間短,廁所可以唔去p4aZs1J}F
有熟人可以扮唔識,唔買野就唔駛開口

maria-ng 發表於 2014-9-27 06:11

遇見熟人最麻煩:icon28:

anson222183 發表於 2017-11-26 14:30

遇見熟人.........

Cd小木 發表於 2017-12-8 00:07

見到熟人真系會好驚

annaching 發表於 2017-12-27 13:58

想聽聽大家出街的經驗啊!

Natazha 發表於 2017-12-27 16:40

每樣都驚:sweat: 所以唔敢CD出街

變裝家務奴 發表於 2017-12-27 20:19

以上樣樣都驚, 完全唔夠膽CD出街\j+S x;D h"y
只是在家玩玩算, $q v4O&W? V)u }G
扮下女僕 - 做下家頭細務2P!N5YSy,[Z
OL/女秘書 - 沖下咖啡/做下文書野...:xd: tPhp/\"I-rp3V3wG m
:xd: :xd: :xd:

tcat 發表於 2017-12-29 19:20

出街要一眼關七望下有無熟人

頁: [1]