戀之天地's Archiver

qqqqaaaazzzz 發表於 2015-3-26 23:49

其實係咪真係有人練得成女聲嫁??

因為小妹身形偏小,而且宜家又排除萬難,終於都留到一把長髮.
所以出街個陣成日都俾人叫做小姐或者丫妹~:shy: :shy:
但無奈我把聲太男仔啦:mad: :5: :5:
結果好多時人地都俾我嚇呆左:hmm:

我真係好想要把女仔聲丫!!!!{onion020}
好咪真係要食藥先可以有女仔聲??{onion027}

fpcc 發表於 2015-3-27 00:25

食藥 吾會有女聲, 諗都吾使諗, 上網搵學習片練好過

qqqqaaaazzzz 發表於 2015-3-27 01:02

練左差唔多半年,到宜家都只係發到D米奇老鼠聲{onion039}
youtube個D人真係好勁,,隨時偽聲都得{onion010}
好羡慕丫!!!

atgatg 發表於 2015-3-27 09:03

俾人叫做小姐丫妹好勁呀,應該好滿足啦,真令人羨慕:8:

偽娘 發表於 2015-3-27 15:20

路人:小姐你好
小姐:你好
路人:....{onion010}

玩完...入正題{onion062}
我有朋友練到
沒食藥..沒變性 沒打針
但佢練左3年

qqqqaaaazzzz 發表於 2015-3-27 22:54

回復 5# 偽娘 的帖子

佢係用咩方法練嫁??{onion109}

annachan 發表於 2015-3-28 00:53

嘉怡連外表也未顧好~~聲線也就別提了...:5:

qqqqaaaazzzz 發表於 2015-3-29 01:20

回復 7# annachan 的帖子

點會丫!!係第二d post 見到嘉怡姐姐你d相都唔知幾好睇{onion007}
一齊加油啦∼{onion062}

頁: [1]