戀之天地's Archiver

Mki1024 發表於 2015-10-28 23:05

請問昌記校服

想去昌記買校服 但不知道以下校服昌記有無賣
:J5q`C p ` eWJ
-vVs9WF-|D2N0k 上智 遵道 張煊昌 德蘭^p]I!g,X&l"Jd
英華女書院 培道 X$hh(q[+PqME3K

@4{%P(JZ&L`1U 請問有沒有去開朋友知道?DB2X+Wu1F

*uR1x#b/s!g[;i#] 我是叫我女朋友買的,E|-IWK^*} |)W
如果以上有些昌記沒有0|g]^-Z
請問還有那一間比較容易買到?

uniformx 發表於 2015-10-29 04:58

手機 有賣但派對版不符效方規定,火車橋或 川頁 禾口wHq ~&T M*f
尊首 冇,牛奶貨行貨
,G^-E4xi I+v 長宣窗 冇,火車橋行貨,封窗逆a3f6uT"B8eXhN
得難 有下季及凍群恤,冇太,火車橋
S$Gg|&b|L} 鷹話鋁效 冇,封窗不角9IC0eGd
陪渡 凍下高低都有,睇肉都有,火車橋
,^ })YQ7gF&c Bno\ "p1Di5W$o$p
[[i] 本帖最後由 uniformx 於 2015-10-29 05:22 編輯 [/i]]

Mki1024 發表於 2015-10-29 05:03

唔好意思呀姊姐
C&hjR'fjaz 咁隱晦我真係睇唔明 我係新手入門 I:YQC4d4}/p
封昌我明 但牛奶同火車不明8?-e?!xRG-Eyk
或者請問可唔可以pm我講多點 謝謝^/{ QaeoK
}oXn2G7DI9I.Q9n
大概想到了
/xH1m/IoaAY c 請問 火車是否 銀麟 牛奶是否萬人迷七旋斬老婆? L[OV+ww5|Q&m
-p#K [d-q |];?#LJ
[[i] 本帖最後由 Mki1024 於 2015-10-29 05:54 編輯 [/i]]

TYRONE_0113 發表於 2015-10-29 08:05

回復 2# uniformx 的帖子

鷹話鋁效不是已經轉到封窗尚環分店?

nhll1210 發表於 2016-11-25 02:36

同问啊,好想要培道的!!

頁: [1]