戀之天地's Archiver

under1 發表於 2015-12-4 22:41

投票大家幾歲就開始有穿女裝,加CD經歷(天意弄人><)

而我都是這樣 , 自我5歲的時候就試過穿女裝 , 因為妹不在香港 , 媽買了女裝有時會給我試完再給妹穿 。(當時我表現是不想穿的,因為我知道我是男仔 , 裙是女仔穿的 , 不應穿,,,但心內是開心想穿的~"~)?mB4_4] K
~},G][/l0M-X
再到十歲左右就有拿媽的C物穿 , 之後再拿妹的校服/出街3,裙內衣等 , 到現在自己上網買女裝 , 都差不多二十年>< 心想出來工作 ,就不穿女裝,結婚後不穿,這兩大關都過了還是介不掉 , 還越來越想當女的= = , 但自己又喜歡女的 , 可能自己比較理智~"~ oJt*N;KN3{
PS : 咁多年來, 都沒給人發現我有CD , 應該自己平時比較小心 , 有做家務汁屋習慣 , 收埋到野~"~;neNki xH,D
JY+K.L5Qg

P/gBdJ 十歲前一家人出街妹總比人以為是哥哥 , 我是妹妹 = =  /{5Pjb$V5_$N h-kAzr
她天生男人婆自小喜歡當男仔 , 問媽點解唔生佢做男 , 媽說 : 誰叫你跑得慢 , 遲出世,條JJ比你哥哥拿左啦。(哈哈)
9M'Pp)x Y%F:~X 而我就10歲開始想當女的 , 到現在越來越想當女的 , 真是天意弄人 ,
x&}hP,E Kp PS : 但她現在的樣子就不男人婆,女大18變Z6W ltn%snRS
-@$E7q.j r0f
結婚後 ,老婆說:做女人好多不好 , 做男人就好啦 , 又不用M到真好 , 又唔洗生仔,
!O'~/Z;@ T%T3b+G V&ON 之後又再跟我說 : 下輩子你當女 , 我當男做你老公好吧 。我諗都唔洗諗就說好(因為我心都想這樣,哈哈) , 等你來溝我 aOy6x^ e
真是天意弄人 , 男就想當女 , 女就想當男 , 還是....這就是人的本性?? 得不到的就是好的??

44444 發表於 2015-12-5 19:47

cd 唔一定要鐘意男或者女, 鐘意男女都女都係正常 :loveliness:

daniella 發表於 2015-12-6 00:47

4歲果陣,有個親戚,大叔,著果d丫婆絲襪。果時自己諗,絲襪唔係只可以女人著咩。當時4歲既我好亂,社會灌輸既同現實既唔同,帶出我對絲襪既好奇。之後,就好似其他cd,愈戀愈多,返唔到轉頭

under1 發表於 2015-12-6 16:45

好想知果d 34十歲第一次的經歷是為何^_^

stefaniesha 發表於 2015-12-8 21:12

小學吧~U!t/oG#r6|7r&I Q
就很像女生就都跟女生一起玩]%g2C1d4FBca @ ^
長越大越像嚕:3:

Yukari 發表於 2016-12-28 07:40

呢個世界永遠都係隔離飯香

denisews1018 發表於 2016-12-29 18:57

我都好似───#q{.x5j*elPL

/J1CCWUy$e+qD/R;s 我的 cd 故事
2{)OK b1Zf [url]http://hkcd.tv/thread-36125-1-1.html[/url]        (1#、15#、20#)sy:Dl'n1b
[url]http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=viewthread&tid=2223&extra=page%3D1[/url]        (1#、2#)3xGgifO/Kq"p

Wo yKqZr$y7e
?Kkm%R.f0gy{1[R-z
E8\/g"y|x#AT9`[
A8@3\&m x .

zxccxz 發表於 2017-6-17 06:59

遲d先有經驗既應該係未開發啫 :hehe:

newcder 發表於 2017-6-17 11:48

由細到大都好想,但以前買野真係好唔方便。Qzb9S/oaK5i\ c#r
錢就唔食飯咁草,k0Ipb,Tk1tJ
無卡又唔敢入鋪頭,就唯有識女朋友再tum佢買多套比我玩
D"`h"Vr?'W+N `h 所以中學時期有齊衫褲鞋物,但就無假髮化妝品:hmm:  (tum唔到)/e)S3B F5[XQ

vOl*k|4?:b 到出黎做野好彩識到個唔介意cd既gf, 佢本身都好貪靚。
Z+a7s"Bm#q W 哈咁就完整左我既cd路,又幫我化妝揀衫,haloween又可以cd出街佢會榜住我,xxyy時又可以著性感內衣,又會叫我做model係我身上襯衫。Aj:{%Gkgt
-BM8w[f$u,{%Z
而家就簡單了,有卡有支付寶已經不求人

cicilam 發表於 2017-10-19 20:46

自小就想著女裝啦Xk%]\a"Z };@"QA7Q
[%t:[r8? fB
慢慢就開始自己買囖

maria-ng 發表於 2020-3-26 21:36

1.5歲以下....................

wahwahwah333 發表於 2020-4-1 23:12

8歲已經開始著女裝,D衫褲係同家姐一齊著,阿媽竟然話咁樣著省好多錢...(都岩既,小朋友好快大,D衫要成日買)
i.xF2uL5g e,y 之後開始見到媽媽D衫,就開始好奇,甚至開始著媽媽D內衣褲
/f R&H:u M7e%qnop 去到12,13歲已經覺得男仔造型唔岩我了

joeycd123 發表於 2020-7-13 08:15

小學已偷媽媽的bra及裙穿!大學時開始自己買

頁: [1]