戀之天地's Archiver

gourment 發表於 2009-5-20 23:36

終於踏出第一步

今日終於踏出左第一步,
pc#x \~;B 聼左咁多位姊妹講tomato有咁多正野之後, 今日終於忍唔住要去買番對!hu)O;AXd zH
去到觀唐廣場, 搵左一陣, 跟住係門口徘徊...
IC%}w:lT0e2{ 之後一見無人就行入去....
C/{4B;]S9L 跟住我問佢''唔該有無42,3號既鞋??''
TY O?XT5v 之後佢話''依邊丫, 慢慢揀.....'':HlgT"R ma_
佢問我想要d咩款...我話得要高跟鞋..佢就指左幾款我睇, 我都幾中意...
&k~RLw5d 跟住佢就細細聲問我係咪自己著, 我話係丫...'nz'x0E.gLt
佢之後就話我可以入去試下, 費事我唔岩....
EHa0DR 入到去鞋倉, 見到好多鞋, 咩款都有:love:
-I+px!L"d-MuH at 佢問我係咪上網睇到佢地間舖, 我話係...跟住佢就拎左幾個款我試...)U5q ~Z{ey3F,Dr
最尾佢仲問我, 仲有無咩款想玩:lol:
fH"\t]G 我話boot, 佢又拎左幾個款我睇, 不過最尾我都睇唔岩(因為我已經有好多)
q%D!D*Jv/X rHS 最尾我就買左兩對高跟鞋, 佢就提我如果想要多d款就得閒過去睇下~6~FfS#Dob
^h)M,|SV4e
p.s. 果度真係好好, 個姐姐好nice...a$?\W.q
我係入面試下既時候, 仲見到好幾張cd相:titter: Osg;D;lM:]
佢話我中意都可以貼係果度....哈哈

kevin428 發表於 2009-5-20 23:43

希望樓主分享照片來看看喔!

楊乃武 發表於 2009-5-21 00:10

果然係一個好開心同埋愉快既經歷呀
6vA/ha`%NEqZ 非常之替樓主你高興啊R A[ } [8S
希望樓主可以著埋高跟鞋影返兩張相我地睇下:hehe:

cdtv 發表於 2009-5-21 01:03

買左咩款呀5h*zw:^$N#nFXY4mp
影黎睇下啦

mok1016 發表於 2009-5-21 19:17

VERY GOOD 下次一齊~我都去個

shinobu 發表於 2009-5-22 00:42

今晚我有事都經過果間SHOP"us.^myQc0Hd3[
但... 有個男人係個倉度點貨 |:y*H5@2Y~

siX:L6XXHQ8h
#SP%tR`~O2Ys$j 樓主你幾點入去架? D 鞋平均幾錢架?

bakaruri 發表於 2009-5-22 07:58

this is a really nice place~ 8q6i(E6S9U|9I
i suggest you all to go there

wilsoncomm 發表於 2009-6-1 00:19

多謝多謝你既分享呀~~ 希望大家多啲分享下買野既好地點啦~
1j*FY.jC+NTy 我今日既經驗就麻麻地喇... 係愉景新城... 見間鞋鋪無客,咪入去睇下囉.. 睇啱兩對尖頭高跟鞋... 我同個sale 講話幫人買.. 問佢有無43號... 唉兩對都無碼...:5:
!i9e8s}$a'~(z 今次又食白果
:tK:R8P4v"O/tBT#M8_(~
;x/EC*p7T$J9D 雖然我未有成功既經驗.... 但以往問過兩三野... 我發覺連鎖店or 大商場鞋鋪(當然我會揀人少既時間先去睇鞋)啲sale 多數都講求服務... 所以一定有問有答... 唔會比面色人睇...唔會用奇怪眼神望住自己...

gourment 發表於 2009-6-1 01:38

回復 6# 的帖子

我都係差不多4點去... }VHvT
去到我都係係門口徘徊左一陣..多數都係200-350...

ulv1111 發表於 2012-1-2 20:27

好棒的經驗歐, 真令人羨慕:1:

Tunaep 發表於 2017-6-25 17:49

good shoes?

sre them nice?

shirleyone 發表於 2017-6-26 13:43

一個好開始:8: :8: :8:

頁: [1]