戀之天地's Archiver

陳真 發表於 2016-3-1 15:15

有咩灰得過一日爛三對絲襪

有咩灰得過一日爛三對絲襪,發現罪魁禍首是呢幾日著既牛仔褲...但搵唔出釣爛既原點....

JoJo1217 發表於 2016-3-1 16:11

爛襪的左腳定右腳?
?s-pH7d9Cp 爛脚的左邊定右邊?
`0r#{.Vu-b6Y 爛上面定下面?
i9COf'H9I 知道大概位置再反轉條褲慢慢摸下一定揾到元兇

nanaka 發表於 2016-3-1 16:21

買啲cheap啲既咪無咁傷。
$~kZ9bJoi0W 一日換三對:6: 又密左啲。F+ue4GWp:L
不如由佢穿喇,你著褲,入面都睇唔到。

陳真 發表於 2016-3-1 17:04

查到元兇了,應該係褲袋甩左條線......
}!oJjOR8s
#B$Q ~U5PIK 三對都係 天姿牌的 cheap 野....又平又舒服5r%R2ngW Y }+_
Nr,m5U g'b(M
而且上taobao訂,平過係街買

willy 發表於 2016-3-1 19:13

一日三對真係HURT左少少,  我自己多數都係厚C, 情況會好少少.....

limu 發表於 2016-3-2 04:42

知道大概位置再反轉條褲慢慢摸下一定揾到元兇+1{monkey575}

hellohi 發表於 2016-3-2 09:48

搵到元兇就快點對正下藥

yoda0806 發表於 2016-3-2 15:32

要小心褲袋內尖銳嘅硬物,例如鎖匙...

for 發表於 2016-3-2 16:12

爛四對:lol:

1677 發表於 2016-3-3 11:10

如果係30D以下o既薄絲襪,易爛好正常喎!
rtj A8\m4Z _,r 而且果D係均碼,唔夠長,仲易爛!

blackljack 發表於 2016-4-4 11:17

Very good:titter:

comndtfwe 發表於 2016-11-13 22:09

下次小心一點

ladysarah 發表於 2016-11-21 13:52

雖然著平嘢FITLADY,勾花我都心疼!!

頁: [1]