戀之天地's Archiver

tiffany0914 發表於 2016-4-21 22:39

今日講下小紫晴架目標

錦就好似標題所講啦,紫晴想分享下自己架目標
有姐姐可能會諗點解紫晴一直都係新手報告開po呢?
因為紫晴認為紫晴一日未完全可以自己CD就一日都仲係新手,所以就一直係到開po啦
回到正題
錦紫晴一直都係想完全變成女仔架,之前有諗過食藥做藥娘,有諗過變性做一個完全架女仔,不過一一都比紫晴架一啲CD朋友全部反對
所以紫晴就想係呢個大家庭到學到點樣做一個完善架CD
紫晴而家吾識化妝,吾識點樣著得好睇,吾識偽聲,對女仔架行為舉止都吾係好了解
所以紫晴希望係呢個大家庭,錦多位姐姐可以教下紫晴或者同紫晴交流下
紫晴wechat ID : tiffany980914

gila 發表於 2016-4-21 23:23

你幾大? 其實可以唔洗咁內斂。好多人都係慢慢自學,多嘗試就可以。

fxxkyouall 發表於 2016-4-21 23:42

you sound submissive :hmm:

nanaka 發表於 2016-4-22 00:24

你這樣算不算是煩膠?
主動啲自己「手八」下文先喇。淨係呢度都大把資料。
試到有唔明咪上黎再問。你而家咁講,都唔知點幫你。

我記得最初我都係扮到鬼五馬六,而家睇番果時既自己都有啲想:2:
但因為想靚啲,不停睇好多靚姐姐的blog呀,討論區啲帖呀,上youtube呀咁。
而家先叫做免強見得人。努力啲喇紫晴,你都得架。唔係明明想幫你,都頂你唔順。:huffy:

[[i] 本帖最後由 nanaka 於 2016-4-22 01:58 編輯 [/i]]

kotaro2872 發表於 2016-4-25 19:28

我就無機會買野扮靚靚同埋更加唔識打扮,所以只有用app玩:5:

lovegirlstuffcd 發表於 2017-11-13 00:11

我都諗過做變性做女仔,做過朋友呀∼

和服迷 發表於 2017-12-18 21:40

回復 6# lovegirlstuffcd 的帖子

香港變性好貴lo

YuiKeung 發表於 2017-12-21 12:08

做自己喜歡的事,不要理會別人的眼光!

頁: [1]