戀之天地's Archiver

kkkddd 發表於 2016-7-30 04:12

狂戀M巾

我想問下太家有冇用M巾經歷,同關於M巾故事

siumeci 發表於 2016-7-30 04:15

有用M巾旦冇故事

清雅 發表於 2016-7-30 07:38

[url]https://youtu.be/IAq1g1Dgclw[/url]
ocJ;D?1d
H(@ebL O5I/i 我相信cd用個m巾好難似黃色小說咁既t!p Jo;YQC^nK

fbFt"GO [[i] 本帖最後由 清雅 於 2016-7-30 07:40 編輯 [/i]]

美車 發表於 2016-7-31 02:11

車喜歡用的喔pS@_'^bN
現在就貼蘇菲41CM
OH(\;{)v:z@ 等等準備睡覺};Fz)o&H A-A L6N.p
但是太興奮都睡不著啦eL3x Lc'F
哈哈哈

美車 發表於 2016-7-31 02:12

車喜歡用的喔
2s,T+VxW h#r'x 現在就貼蘇菲41CM
%vc)|GG| 等等準備睡覺
l ~ g0Tv H 但是太興奮都睡不著啦!E%S1nn,l2o)zRF
哈哈哈
6xmQ1Valr 等等先出門感受41Cm在股溝服貼感
d6z*JG&n jmZ 雖然太長太厚不服貼D$b8y)h-Z-Cv'z
但還是要男裝外出買包香菸感受過過癮7S?i(m8K?4m*Z
不敢女裝啦 哈哈

candylavie 發表於 2016-7-31 17:48

想打槍就會用唷

sexyvictoria 發表於 2016-8-1 12:53

我好像8,9歲的時候就會偷偷用媽媽的;l c w(Nx/dy
後來當然有被媽媽發現
Ll'`9Xi 長大後就敢自己去買了

tork 發表於 2016-8-2 01:03

有時落街買野會用!^|/ov7ozLW:d3e{
想打J會用

idashe 發表於 2016-8-2 15:41

我超like m巾 , 一定用40cm以上夜用 ,最近去按摩時由紙底褲變成 m巾褲

ladycici 發表於 2016-8-27 17:05

在中學時,已穿著校服去買M巾,看到的人,不會想到你是買來自用:titter: :titter: :titter:

wendy 發表於 2016-9-15 13:34

試過亂馬1/2的故事...
^M#Os*A3QV/^ I6l [url]http://blog.roodo.com/kia222tw/tag/29351/%E6%88%80%E7%89%A9%E7%99%96[/url]
M ep3K7h,z
6}~-aBG jd t 係街上,坐左係cafe,慢慢咁...   結果可能放大快... 一野就湧晒出黎...
?1~Y%b"D7W 明顯feel到過晒底 面褲都有  係廁所抹抹抹抹左成個鐘 個印先無晒

crystaldynamic 發表於 2017-5-1 13:01

it is the matter ,have ill ,need to crue

頁: [1]