戀之天地's Archiver

willis761424 發表於 2017-2-20 00:50

不妨看看 , 我想更了解..(長文注意)

話說最近畢左業 , 終於多啲自由時間同再上水KLJ2K#pm
而且屋企最近日頭多數無人 , 可以比姐姐們CD(想既話..q0v(@7bqi
感覺自己都有變左 , 以前單純渴望"可以比位姐姐愛錫"或者啲H既事
v+e*ji+fy4TujC 不過有一樣野無變 , 我仍然對於CD(偽娘?) , TS有種特别感覺
M5M|r^
I)s+vWT-J 可能之前有姐姐們知道我係邊個 , 不過都請我再三自我介紹多次
rK2i:KV O 我連自己係咪BI都唔確定...不過我曾經中意一位CD姐姐
*]*aE |&W,j 我係個岩岩畢左業 , 剛出社會一個普通男仔bz*HC r
都係中意打下機/波咁 , 煮野食同畫畫都叫做ok , 比朋友講過似主家型男仔
Qp I Nkow 我覺自己係慢熱型既人 , 但熟識之後我可以多野講到你唔信
:T'j!|$Ck&c\ @8D 另外我都好中意日本 , 唔止係動漫 , 而係其他文化各色各樣我都中意 W6lGawQ8c j }3L

hR3S:G5l 至於我點解會對CD/TS有特别感覺
0Xi&zx%q.r:}y 中學果陣有睇動漫比入面一個叫'木下秀吉'既角色吸引住
&~)e#^,HA"a6]2{ 我都有嘗試過CD 1次 , 係一個好多人既動漫節入面D#lY m8a'r
發現自己唔岩CD..而且比起自己CD , 我更希望有個CD朋友 UT5U$\1D7p | s
甚至更進一步既..(嗯...O.^5Z oS\\k$Ig r.L

9tth:U#@@ 之後我都有上網做功課了解CD/TS
b J%o)Y5O7s.bQx Vt 我之前係呢到明白到咩係TS
[US7bWZ"Bu$f.^ N 我估..唔肯定係全部 , CD/TS姐姐們
zpF b\$^Tf&}A)@ 都希望可以比人覺係女仔 , 我會咁做
TO5\1q@&R4OQ
+vBns^Uj 我想再了解..之後B9y-tv?G6CiC
比個肯定自己hZ0y3Q|,cV `(E

.b8^4FIFs*j [m7R 如果各位姐姐們願意比個機會去認識我呢個怪人Z+`4O{+XTC\#W
我WeChat ID : willis761424#c qKsb9f"Np
如果想用方式可以下面CM or PM 我> W <$@ouGz YJj Q

NmpNPg P.S. [color=White]題外話 , 老實講..無男人唔H既..如果!如果..有姐姐有需要...呢啲PM講好啲[/color] <(噓!...右鍵..細聲啲)

snowsnow 發表於 2017-2-20 13:16

咁你點解想有個CD 既朋友先

willis761424 發表於 2017-2-20 14:24

回復 2# snowsnow 的帖子

我唔敢向感情方面諗住先 , 如果有機會我估都係朋友開始
?{ dU3@wz 因為就似想識新朋友咁 , 但我對CD圈子既認知唔係大H7M"?Yc"y
所以開Po睇下有無機會

星月藍 發表於 2017-2-20 19:01

咁你會唔會喜歡真正的女生?

willis761424 發表於 2017-2-20 20:28

回復 4# 星月藍 的帖子

0經驗呢...................

頁: [1]