戀之天地's Archiver

fatduck 發表於 2017-2-24 11:43

加水玩M巾的方法

有冇人用 M巾嗰陣會加水?5makXX;t
有一次試過去廁所個陣,加啲水落去,好似有 M到既感覺 :shy: vR"NP:U.y1P-BY
之後試過加暖水,仲舒服添!/|C:v9p&Pgku

mwT p G 玩玩下,我進化到用個迷你膠樽 (5-10 ml) 裝啲暖水,墊住塊特長夜用,著埋對絲襪瞓上床,再唧啲水落塊 M巾度扮 M,順便測試下有冇側漏 :shy:
4Fw8S,L)Ttf#QO 第二朝精神就點都差啲啦 :3:%f Wvqh'F|h)Q$po/S
?;c!E1v]
[[i] 本帖最後由 fatduck 於 2017-2-24 11:46 編輯 [/i]]

星月藍 發表於 2017-2-24 17:45

有水UP住, 會唔會好唔舒服??

fatduck 發表於 2017-2-24 19:03

會有少少,不過啲 M巾好似賣廣告咁,吸水吸得好快既 :titter:

wammaw 發表於 2017-2-24 22:51

加水加上過癮,之後愈加愈多成日漏就會轉玩片片:lol:

fatduck 發表於 2017-3-2 15:06

回復 4# wammaw 的帖子

我諗我未玩到用片... 因為大部份女人都唔會用片片啦
'r8pw\A5? 加水得感覺好似會漏,所以要小心啲瞓0a4i$}t9z
成晚都凝住有啲野,搞到全晚都有少少 high :xd:

20151120 發表於 2017-3-5 17:24

加点紅藥水會否更好呢:titter:

maria-ng 發表於 2017-3-7 20:49

加水會UP住,吾舒服架:6: :6:

wadee 發表於 2017-3-9 13:07

我都係比較鍾意 乾淨純棉包住的感覺 不喜歡濕咗的感覺

w0060125 發表於 2017-6-9 16:59

加水會UP住,吾舒服架

kittyiloveyou 發表於 2017-7-6 16:44

濕咗水坐喺度較有感覺

Zero_dec 發表於 2017-7-25 05:59

試過出街用, 貪刺激響廁格痾d少少 尿落去, 暖暖地好舒服, 之後有段時間就成日加d 暖水落去出街街

dreamshaha 發表於 2017-7-25 09:24

係屋企玩就爽出街就╮(卅▽卅"")╭

newstar2007 發表於 2017-8-29 14:39

我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女生的感覺)ih,|j c,_
喜歡網面的 流汗會有點咬 很不舒服 這就是女生
@5eC4T"_"eH
(g;RoQ)Fu 用乳液就可以黏黏的了  很不舒服  但女生M到都這樣

jiunnjyi 發表於 2017-9-23 21:45

尿尿完包覆著M巾,多少還有尿液滲在巾上就有這種感覺了

mikiz 發表於 2017-9-23 22:34

覺得好邋遢喔,水都還可能試試

美車 發表於 2017-9-26 21:44

回復 13# newstar2007 的帖子

是啊我也覺得這樣比較有女人的感覺6uxu:]S
所以常貼棉 但是常用棉質的 蘇菲網層的真的很塑膠

頁: [1]