戀之天地's Archiver

samleung3000 發表於 2017-2-27 22:01

邊度買鞋好

大家知唔邊度有大碼鞋賣?/fV9h2aw"H)u }NC
43碼左右
(I5[D_"c 同埋係唔係高踭鞋要買大一個碼

星月藍 發表於 2017-2-27 22:27

TAOBAO:lol: :lol:

samleung3000 發表於 2017-2-27 22:50

我想試呀,唔想寄到嚟唔啱

星月藍 發表於 2017-2-27 22:56

買大兩碼:hehe: :hehe:

Nanase 發表於 2017-2-28 01:29

43...M&S一定有
B6i\0bk1g{x4_@,Zh 高檔次小小既Millies , Staccato 呢D多數款都會有41以上 ,2`.g+S)W&U
通常一間每款可能得1,2對...冇就要Check其他分店J$c)LOL

}G,zNFT z ?k0D Size因鞋款同腳型而定需要買大定買細 ^x?L8Xn
經驗所得 , 尖頭款有可能要買大 , 圓頭可以正常碼gzBez(_zB|2?
著絲襪會較易甩踭 , 可能要買細1碼C1jUGf"u|3x.l
唔著襪 & 襪套既質料都會有影響gKD0f#RB4Bri+I
e Hv oqW(M;`
鞋碼...真係冇定要買大定買細

rebecca 發表於 2017-2-28 03:14

m&s最好
|e'NH8F,p 還有一點佢係英碼Ca.A'J9_#B
而鞋偏大7H oZKtv7f[
不過唔緊要佢係四星期內可换碼

CDJess 發表於 2017-2-28 13:32

售OL 高踭鞋

馬莎d size真是偏大的我買了一對馬莎OL亮黑高踭鞋42号,
$WH2bcg'I` 買完返來唔啱size,才買多對41先得。/QJZ.E@(dwD8I
這新的42号唔知有無人想要?可放售

utcooji 發表於 2017-5-13 16:07

去ninewest官網買, 有US 12
.ZmY|3t!~ i 最合大腳八的你

adam5354 發表於 2017-10-3 23:52

周街見到就買{monkey541}
*R-V%|Pw] 買鞋So easy{monkey585} T?;}R e5jflj
尖頭鞋要買大一個碼~43唔知邊度買^^
,yJ1M*du [url=http://hkcd.tv/thread-53229-1-1.html]http://hkcd.tv/thread-53229-1-1.html[/url] pc} ~6a#^L}
b+|+I3Q.P7@jk
[[i] 本帖最後由 adam5354 於 2017-10-3 23:54 編輯 [/i]]

aliansex 發表於 2017-10-4 00:59

回復 7# CDJess 的帖子

有冇圖片睇?

頁: [1]