戀之天地's Archiver

Carol0122 發表於 2017-4-18 18:13

TVB 又有兩集的劇講CD,大家點睇?

TVB 又有兩集的劇講CD,大家點睇?

Marie0749 發表於 2017-4-18 19:22

係未系hkcdtv依度搵料架

adam5354 發表於 2017-4-18 20:52

這電視劇說性別認同障外或易服也好不是重點~~重點是兩者都是正常,而有需要時要尋求醫生協助~~說到底這是電視劇而不是教育節目~~有提到兩者正常和尋求醫生協助已經好好了~~

fanbellayuki 發表於 2017-4-18 20:56

都算是一種進步。。。

Cosine2k 發表於 2017-4-18 21:55

咩劇????????????

lztt 發表於 2017-4-19 01:01

有兩集?邊兩集

cdmandytse 發表於 2017-4-19 09:52

回復 1# Carol0122 的帖子

都算是一種進步。。。

bigpig 發表於 2017-4-19 10:14

心理追兇 第幾集??

wxw2131 發表於 2017-4-19 11:25

回復 1# Carol0122 的帖子

这个貌似不好看啊

shadowt550 發表於 2017-4-19 12:21

劇中角色只係cd,從行為心理言詞,都不是ts。tvb根本唔明性別認同障礙既ts係咩一回事。cd同ts根本唔同。:sweat:

橘子橙 發表於 2017-4-19 12:55

tvb黎講算進步左,以為只係識得話變裝係變態點點點...又或者醜化角色成小丑之類5` A+Kg{6fg
雖然仍然離唔開堅離地,仲同現實差好遠,但至少正常左,唔係塗毒陶毒觀眾

SweetDreamer 發表於 2017-4-20 08:04

套戲加插咗呢段戲, 只係為了推砌劇情.........
^^+OTdR,rI7E Yq XKz*r| zEd`^
所以大家唔會响戲入面唔會搵到咩嘢原因, 後果, 答案.......

ladycici 發表於 2017-5-2 19:59

人權,在不令別人不安下,每人都可享有。.F!poi P5]
現今,我安在家中,穿上女裝,做回自己,又如何呢!

nuwkov 發表於 2017-5-4 02:40

大媒体上有见面,提出係正常,在必要是向医生求助,都已经算好正面。揾到呢嗰内容堆砌,哪怕信息不完整,都算系一个小宣传,值得支持一下。
$Syn/S,t 有条件做个剪辑放上视频网站咯。

lulujose 發表於 2017-9-22 08:47

我安在家中,穿上女裝,沒有問題{onion038}

KUWA 發表於 2017-10-4 07:05

那几集???

頁: [1]