戀之天地's Archiver

DGMMHK 發表於 2017-7-27 23:10

有沒中意著絲襪嘎男仔?

可以留底wechat, 我加你地~

lalalajona 發表於 2017-7-28 01:20

有...想點先:sweat:

skyhose 發表於 2017-7-28 06:31

i wear black nylon stocking everyday working :shy: :shy: :shy:

citty2007 發表於 2017-7-28 10:11

著在束身連體內衣及兩對緊身絲襪褲

我現每天都必須著在束身連體內衣及兩對緊身絲襪褲外衣內。無著男裝內衣了。

citty2007 發表於 2017-7-30 11:33

我覺得如果返工需要著,便著。不過通常先著兩對打底,膚色或白色。之後外穿連體緊身內衣,束緊襪褲頭。再著外一對黑,灰,或藍色連身絲襪褲。即係習慣左,不過健康上黎講著絲襪壓住都係好啲,以免JJ突起。所以點都要比啲時間習惯。我除了

HKReindeer 發表於 2017-7-30 16:11

有,但如果我係獨子既話,我會頻頻著或者我女仔既話,我都會頻頻著.Kt.[MV3u L"J

7J5\3Tf zR 不過依加都著到停唔到,我真係超鍾意著絲襪,
"Gv1G8jmQ H)B&d(H
q'?R/l6zd/xBP 有時候配上高跟鞋黎著既話,會心思思想桌角摩擦下體,
2pUs(L aG
X{"\.IR{ 或幻想有人著絲襪摩擦番我下體(即係:小雞雞)&q P$`/?X-xK
O%~4W/G{"H)z b1q5H\
有一次真係想自己睇番桌角摩擦下體這個動作會係點、咩效果...等等之類2[:W'Sh jX4?;MRG
3LQYgs3iKPG
就用我手機去錄影番桌角摩擦下體這個動作,就發覺自己好淫蕩m"fd)[1E

[#[G@d5up:~ 如果我真係女仔既話,我可能仲比依加變裝更淫蕩,
xp$n1?S7r-ns@[ F$x7dP$kv2N_VU
不過前題下要變裝,當初我著左連身裙才去桌角摩擦下體這個動作jqvc)O:~ST`
;B'QY6k w
[[i] 本帖最後由 HKReindeer 於 2017-7-30 16:13 編輯 [/i]]

tiffany0914 發表於 2017-7-30 16:21

我都鐘意啊,只要吾太熱都鐘意係屋企著,冬天仲會日日著,著出街著住訓

winniegobby 發表於 2017-8-12 21:53

紫晴,我可以add你wechat嗎?

js2307 發表於 2018-6-9 14:19

Wechat joe2307

葉詩雯 發表於 2018-10-13 00:27

有但唔係男係CD,V-BvweB.j
Wechat : sher_man003

頁: [1]