戀之天地's Archiver

rowan 發表於 2018-1-24 18:13

入錯廁所

今日下晝四點左右同一個美女係一個商場到交收 係交收前我去咗洗手間 當事人有三急 我就沖左去廁所當時男廁同女廁道門都打開咗 我就咁衝入去嘅時候我都冇為意到邊邊係男廁邊係女廁 入到去廁所嘅時候我發現有少少奇怪點解男廁冇尿兜嘅跟住我都唔理就一就入其中一個廁格度 當時我發現馬桶左邊有個垃圾箱突然我聽到喺門口嗰邊聽到有人行去洗手間嘅聲音我即刻刪咗廁格道門之後即刻去廁所因為當時真係好急 好彩當時女廁冇人 去完之後望下左望下右之後九秒九沖去洗手 係洗手盆塊鏡到我望到真係女廁個牌 之後我又一次用九秒九走出女廁 之後我繼續交收 交收時冇同個美女講我岩岩入錯廁所 i?m6v^6KLu}
9KV'UL@t
[[i] 本帖最後由 rowan 於 2018-1-24 18:18 編輯 [/i]]

Minami 發表於 2018-1-24 18:28

你cd or男身發生咁既事

rowan 發表於 2018-1-24 18:39

回復 2# Minami 的帖子

以男生身分

rowan 發表於 2018-1-24 18:48

入錯商場廁所

今日下晝四點左右同一個美女係一個商場到交收 係交收前我去咗洗手間 當事人有三急 我就沖左去廁所當時男廁同女廁道門都打開咗 我就咁衝入去嘅時候我都冇為意到邊邊係男廁邊係女廁 入到去廁所嘅時候我發現有少少奇怪點解男廁冇尿兜嘅跟住我都唔理就一就入其中一個廁格度 當時我發現馬桶左邊有個垃圾箱突然我聽到喺門口嗰邊聽到有人行去洗手間嘅聲音我即刻刪咗廁格道門之後即刻去廁所因為當時真係好急 好彩當時女廁冇人 去完之後望下左望下右之後九秒九沖去洗手 係洗手盆塊鏡到我望到真係女廁個牌 之後我又一次用九秒九走出女廁 之後我繼續交收 交收時冇同個美女講我岩岩入錯廁所

Minami 發表於 2018-1-24 20:08

你鍾意睇排泄類影片嗎?:z4I[+P]@|#O?
見你廁所同一樣內容開左兩個post:IG ~~ mi/N2j9T
你應該好鍾意廁所"Bs~1q0uXF:~ T

OA?*T-\P [[i] 本帖最後由 Minami 於 2018-1-24 23:16 編輯 [/i]]

sina888 發表於 2018-1-25 10:41

你真好彩。。。。:titter:

hojasho 發表於 2018-1-25 13:50

如人發現,水洗都唔清

misslady 發表於 2018-1-25 17:52

有d地方,男女廁所,只有公仔。9fmJ1HVL`9Y
但公仔也難看,是男是女。
+Kq8I!ncMa9F2f
_DtO%bC 入錯了。

rowan 發表於 2018-1-26 20:08

回復 8# misslady 的帖子

公仔貼左係門上面 而且道門打開 當時急到你都唔會去邊邊男廁呢邊女廁

wchingw 發表於 2018-4-23 22:43

睇清楚先去,唔係次次咁好彩

頁: [1]