戀之天地's Archiver

angel8531 發表於 2018-5-24 13:18

CD Party Room !???

一直以黎我都覺得CD地點係一個好難解決嘅問題,雖然可以去酒店或者屋企無人嘅時候CD
.\TG$T&\I0R x^ 但始終無一個空間可以自由自在咁享受CD嘅樂趣,就算去酒店,又要大包細包咁走黎走去。km |$M;B(LAx
如果有一個CD Party room,可以專門比CD享用,有齊哂所有CD嘅用品,比我自己或者一&bac M`x`
班CD姐妹聚會。有人支持嗎?
'V8?f0jX [BS#e 3y!L'z~z1[2GO
可以講下你地有咩意見又或者覺得Party room有咩需要嗎?

gila 發表於 2018-5-24 16:06

你咁講都係指: 想夾份租一個單位CD用?
)qJp,xNo4}*l 呢度偶爾都有人出post. 自己留意下。

Carol0122 發表於 2018-5-24 19:06

合租單位好丫
t'Vw2o1M!v*ka$OZ0fo 我都有與趣PKk/c?`[
當然如果遠大到搞埋party
{;gp#Wk%B$R 定期聚會 就更加好

sheepkiwi 發表於 2018-5-25 11:39

我覺得party room 好過合租,因為畢竟租屋租唔到好大,又少機會用8lv6lFY1Y_u
Party 一般有遊玩設施,感覺生活化D

Carol0122 發表於 2018-5-27 03:40

經營party room 好困難
Y:yIh9]"l;[ 好大競爭
` I0X)V1WB.Bc 雖然CD 呢個巿場都好大

頁: [1]