戀之天地's Archiver

陳真 發表於 2009-7-6 11:27

送女友絲襪, 慢慢道出我也喜歡絲襪

6月30晚, 女友去了我屋企 (本來想爆房, 只可惜佢M到). 上次說過我喜歡佢著絲襪, 每次攬親, 唔摸佢絲襪腳都摸摸佢雙滑腿. 今次就先把我的收藏送佢, (一對 Falke 薄黑絲).
T0e D%`0ca3y0j vs9}:Jwi
佢問, 成日叫我著絲襪, 又要送俾我, 又要我著俾你摸.....你梗有D野既. a7H d5h;c
6u*E_#F7Z'j1lM
之後, 我重申, 我真係鐘意女仔著絲襪, 而且已經開口說我著過.wxB l7U+i&a

+A*PdW.PCI9r 就是一次係齊齊哈爾, 零下 40幾度戶外工作, 本來著懶佬褲我我們, 因為兩條褲的關係而覺得行動不便, 之後, 廠長教我們著女裝厚絲襪, 不阻礙行動而且又保暖. 結果第一次(光明正大)著絲襪.
F!g-D5x(ckqV
7C8E"B!g7qr 佢笑著答, 咁你咪了左你心願囉.....之後笑笑口....我地繼續咀.....:loveliness:r$LAb*`
\6l/Q?~1[/Y
[[i] 本帖最後由 陳真 於 2009-7-7 01:01 編輯 [/i]]

yingkit2008 發表於 2009-7-6 23:57

good:good:

sissyheelslut 發表於 2009-7-7 00:16

I love to wear stockings with garters. feel so sexy. :shy:

garfunkel 發表於 2009-7-7 11:28

就等我今晚都試下先:lol:

ykevin 發表於 2011-2-12 03:28

幸福:5: :5:

yuanfang1934 發表於 2011-2-20 09:14

其实女朋友一般不会太在意这些,前提是她真的爱你

changcarol 發表於 2011-3-2 08:06

哩個果然係一個好O既解釋, GOOD !! ( 借O黎用下先 :lol: )

小感感 發表於 2011-3-10 07:16

直接的說所以不會介意,到了她發現後你才解釋反而會令真相說服性降低 ^o^都恭喜你現在明正言順的穿喔!

robber_help 發表於 2011-4-23 00:00

真好~~恭喜了

yuk16 發表於 2011-5-7 16:07

YES!  多數女友真的喜歡你的話,大多都能夠接受你穿絲襪 (好好的安排下)9|CZmUAS$jK7t
甚至冬天時也不介意你穿出街,原因多是舒服及保暖為主 :lol:

feecoot 發表於 2011-8-28 22:30

真羨慕,家人支持很重要

pub-pub 發表於 2011-8-31 11:33

好事...........有大家了解左

elrickaa 發表於 2012-8-23 09:55

包容是好的..

freebee 發表於 2012-9-12 15:05

very good reason! i am tryig to buy some oo pantyhose for  my gf. She only wear those cheap panyhose which feel very rough when I touch....sad

sasalady 發表於 2013-4-23 19:21

gum did you try to make with her and you also wearing pantyhose~~?

SWjiepai 發表於 2013-4-23 19:34

真好~~真好~~真好~~

stupid_pig 發表於 2016-6-28 09:12

真係幸福!

Yanananana 發表於 2020-4-21 05:48

She is a prefect girlfriend

higabt 發表於 2020-4-24 15:59

good!!:good:

頁: [1]