嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

關於TOMOTA一問

關於TOMOTA一問

我打算去TOMATO買我人生中第一對高跟涼鞋@Q@, 但因為小妹經驗很淺, 唔知各位姊妹可否分享一下你地選購既心得呢?- Q7 _' g; N( Z4 B
例如, 係咪著對厚絲襪去試鞋會好D? 試鞋時有冇D咩地方要注意? 要點簡..." f7 _) W' E) d- g
同埋TOMATO 呢個時候仲有冇高跟涼鞋賣, 仲會有邊D鞋賣呢?
: G( J, C! k9 e0 z/ |0 y/ H5 C0 q  M0 z0 X* g. U1 [. q
謝謝
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咩鞋都有,包括你要求既款在內
6 K9 u! M; o; l( t- o1 m0 U0 j我尋晚先落完去# A0 A! ~* D8 f0 R: T' \+ _/ r
最好著埋薄絲襪試鞋啦
9 b" X" i1 ?/ U, s3 U* d* D  c至於試鞋冇咩要注意7 K/ C! i3 {/ C. F" n0 t9 I0 Q; y- Z
你揀岩款後慢慢試7 l0 z! ^3 ?4 f% _" B9 E
佢地會幫你試鞋

係唔係個個 sales 都醒目, 見你男人問買 4x 號就知要帶你入入面買?
/ P  L: K5 u: A0 m  G( \# Y* f仲想問, 果度平時放工, 星期六,日, 乜時間無乜人?

真係好容易買到43號鞋嗎?可否提供果舖在幾多樓呀?妳知啦...人越心急就會越難搵吧

好多姊妹都買慣買熟啦~~以上2個問題都唔洗擔心.& y1 ~1 l* l. E7 K
只要見舖頭冇客, 就入去講要幾號鞋, 咩款. 然後就入倉等試鞋.
1 N1 Q; T' K5 G5 v: T9 q# u8 W" md sale 姐姐絕對會好好服務你, 完全不用怕羞.% k& v, |/ O0 n# F: S) h# {. v
就算比人見到你入去都唔洗怕啦, 最多咪當你係老闆既朋友入去坐之嘛.
( p5 Y  c4 v/ }* z8 I/ e間野位置係地下.

我都想買返一兩對高跟涼鞋啊! 因為我果d全部密頭ga!

請問, 這裡可唔可以用EPS或者VISA呢? 如果唔係又要提定款去啊!

" D' B% m- u9 i  b& D
其實你行入去宦唔覺咩一回事
" D7 ~! |8 H8 f+ D有冇cd想去買?
! [! q9 _3 h1 e( U. \) W可以陪你一齊去

校服收藏者, 多謝你啊! 咁佢地開幾多點ga? 因為如果我放工去又驚刪左門,如果做開野過去可能會係繁忙時間多人呢! 有你陪就更係好喇! 但會不會阻你時間啊?

2010/03/02今天特別向校服收藏者鳴謝! 今天特地為我引路,卒之到了Tomato選購了兩對鞋! 果度d姐姐唔只非常好客,而且像朋友一樣玩到顛!真係笑到你噴飯! 總之,無論如何,"校服收藏者"今日結識到你真係好開心! Thank you very much! 亦向Tomato d 姐姐仔 say Thank you! 今晚真的過得不錯啊! * _- R) H5 E: ]
: R$ e1 w9 F& i- j
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

真好啊。我也想去。本人對高跟有異常的愛好

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-3 00:31 發表   
4 j; g0 g! f* Q5 D7 I 2010/03/02今天特別向校服收藏者鳴謝! 今天特地為我引路,卒之到了Tomato選購了兩對鞋! 果度d姐姐唔只非常好客,而且像朋友一樣玩到顛!真係笑到你噴飯! 總之,無論如何,"校服收藏者"今日結識 ...
6 A/ d6 ]7 K" z0 v6 c$ t( t
8 N7 T( H& a+ [: t$ F+ f
6 }9 q: W5 K: Z: d
唔好客氣- R; r- T- s2 W! H8 F5 n
我只係帶你入去者
4 C! Z& S6 z1 d% p" U2 o, @其實夠膽就可以
& D0 ], Q3 i! i( H5 ~
1 I( k9 s% {' o. [2 \0 P: [4 y, R[ 本帖最後由 校服收藏者 於 2010-3-5 01:29 編輯 ]

引用:
原帖由 xzx_1983 於 2010-3-4 23:43 發表   
% o# o" t/ k7 t0 s真好啊。我也想去。本人對高跟有異常的愛好
9 \/ Y" Q3 W; v+ Q7 l
1 |' L( p$ J. H4 a1 {
# c, ^+ s/ z. E7 h/ u
咁使唔使同你一齊入去?

仲有呀.佢地透露下星期會有新貨返
! E& M  }8 O$ Q6 z大家留意

引用:
原帖由 cassie 於 2010-2-6 14:51 發表   8 L6 M+ n5 h7 }( Q: `% U0 T, y9 q% E
好多姊妹都買慣買熟啦~~以上2個問題都唔洗擔心.6 x) p4 g( w' G6 N+ u) c
只要見舖頭冇客, 就入去講要幾號鞋, 咩款. 然後就入倉等試鞋.
8 x, z2 h" r& x  B, x- V3 C) Kd sale 姐姐絕對會好好服務你, 完全不用怕羞.
. t% y# z) \, B/ L& v/ ], r5 H就算比人見到你入去都唔洗怕啦, 最多咪當你係老闆既朋友 ...
6 @5 C+ k  k2 j, R7 z2 {- {8 q' v
" i# Q) M9 N, T; c/ W8 d; E8 D

1 u, \! |+ c/ d) ^1 |$ K咁你有冇買呀?

確實不夠膽。呵呵。以前都是用網購。不過蠻心動的

引用:
原帖由 xzx_1983 於 2010-3-5 09:03 發表   
( n; a1 t, u( R確實不夠膽。呵呵。以前都是用網購。不過蠻心動的
2 Z# k1 V3 y5 x/ P- |% R" N# s% o
. @7 T2 @! q1 \. r3 p# G) e, _( L: t9 {
咁又使唔使同你一齊入去買呀?