嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

粒喉核既問題

粒喉核既問題

點先可以有效地隱藏?唔用布姐住,各位弟兄姊妹教下我
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
冬天著樽領衫, 用頸巾, 夏天就無計, 我都好想知

用頭髮, 圍巾, 或者戴搶眼飾物轉移視線

無人會注意一個女仔有無喉核掛= =
' Q1 Q! ]$ t' {" S% r' w( \/ v* n通常都係睇樣,身型,手腳-.-

引用:
原帖由 sinson 於 2010-2-1 01:04 發表   
$ L' P; v1 x( g) g4 ]; S. R無人會注意一個女仔有無喉核掛= =6 I- Z7 J& h+ W) G6 d! N
通常都係睇樣,身型,手腳-.-
3 j) B1 u" c  B9 d' t
* _( l8 A% R4 Y3 V0 f
咁又係喎~ 除非好似男人咪會望下囉~

個頭唔好"岳"咁高,視覺上下巴就會遮左少少

引用:
原帖由 sinson 於 2010-2-1 01:04 發表   
) }9 m9 z1 K- _- h6 X無人會注意一個女仔有無喉核掛= =
1 F- \9 M2 e* j9 v9 K6 \通常都係睇樣,身型,手腳-.-
/ T7 ]& W0 e* H. E: Q咁你就錯,其實好多人都好無知咁去望的
* A: k. a" E4 C  q5 R; Z4 Z我識個女仔有喉核- -可能因為佢太瘦,特別現

其實可以用DD遮瑕膏,再用光影粉打小小光暗影,應該可以的。- }7 g7 m, ]5 d2 F
自信是最重要的。
$ _$ g5 i5 O2 J0 h: ^8 o0 c0 P9 h碰面時,別人不會第一時間就留意你的喉核,除非你有特別異樣,他們才會看看你有沒有喉核!!

引用:
原帖由 sexyjoan 於 2010-2-1 21:29 發表   
2 u2 g4 }' k  Q; G4 G6 M. N其實可以用DD遮瑕膏,再用光影粉打小小光暗影,應該可以的。! J% O/ ~  q2 [/ z
自信是最重要的。
( ^7 c6 j5 w) n3 z1 n0 ~碰面時,別人不會第一時間就留意你的喉核,除非你有特別異樣,他們才會看看你有沒有喉核!!
8 O9 k  _- N2 G( F+ w$ q化妝我唔係咁識,不過自信都可以試下

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2010-2-1 01:27 發表   
4 T; l( Z* p' Q# ]7 `* v. P; @" h4 K& z; k
! L0 m  ^4 ^7 i& h/ W5 j
咁又係喎~ 除非好似男人咪會望下囉~
# t1 l8 J9 \  p, |7 |" n
講你都唔信= =我同座有個女學生剪短頭髮,樣貌如男生般-.-亦見佢胸如平原,手、腳亦不如少女,於是真係去睇下佢有無喉核。但在於我唔識分既關係,所以都唔知佢有無= =""& f' C& ^" b. M" J8 D

9 M2 _' @. T9 |* y! {唯一見[她]無腳毛,姑信佢係女啦。平時亦係返/放學時間見到佢著住校裙。諗佢都唔會咁大擔係依段時間著住校裙出街既-.-不過我住個度真係幾多"湯Boy"......! J& i# d5 `4 V/ \2 I% n; z
有時真係想問下佢地願唔願意交換=_____=

引用:
原帖由 sexyjoan 於 2010-2-1 21:29 發表   
* w! T" [/ _% G: v9 T+ u6 N4 j; j其實可以用DD遮瑕膏,再用光影粉打小小光暗影,應該可以的。: `1 U, z% s: G9 W% W. T
自信是最重要的。
; d, F, Q" u' w; T碰面時,別人不會第一時間就留意你的喉核,除非你有特別異樣,他們才會看看你有沒有喉核!!
% t6 H4 ?8 Y7 M4 V( n  `. E' c7 F$ n) @# u9 A5 p- D1 Y
唔知吞口水個陣會唔會見到郁呢, 要搵日試下先

引用:
原帖由 chun333 於 2010-1-31 20:22 發表   
% n' O! S8 Y1 }5 ?$ c7 ]點先可以有效地隱藏?唔用布姐住,各位弟兄姊妹教下我
: F) ^7 M" d9 r8 Z7 D+ w" P9 V" Z

V5 V& W  o+ W% _! }唔用頸巾等物遮住始終無咁安心,但夏天真係無計

其實頭髮都可以遮到小小嫁
3 q# M* a: p  H0 E$ r$ s  I不過我上次夏天出街都無特登遮..全程向下望 XDDDD

夏天我都諗唔到點遮......

dup低頭就唔多覺

我要仰頭超過30度才會看到喉核,
- N# U" D, c5 A! T一般情形下看不到,$ ~# b- U' X, G6 o0 }. f5 y
我想,只要頭不要抬高,低頭都安全,: |  V$ d0 c1 M$ L  h( e5 B
很少人會去注意這個啦,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來