嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今曰出左事

其實我都覺得有d假 . Q+ R+ f! d3 g# U
假如我咁樣比人影,有咩理由唔搶部電話del左佢,仲要比佢影多次,況且你話果時公司得你地2個, 冇理由搶唔到.
" K8 n. ~: e: S) H. `2 f# B不過如果係真既,就索性約佢出黎4466拆點佢,睇佢想點.

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2010-2-1 23:43 發表   
1 R2 X! s0 i+ @6 k3 E% A個女仔對你有好感...
/ D  F4 X( u' D2 C  h8 q5 y如果條女係好樣衰既,佢要你同佢有性關係,你會點?

引用:
原帖由 leeon 於 2010-2-5 03:50 發表   6 f2 t6 U$ [' d0 R1 v& H

" x1 J1 i% V% P! i/ _如果條女係好樣衰既,佢要你同佢有性關係,你會點?
2 ?7 N! H5 ?+ G9 m+ B, g
* D6 Y$ M' J, d% k, G' A
如果我係樓主既話, 同時又遇到你既問題~~咁我會除左自己對絲絲粒住條女個頭先至做

引用:
原帖由 cassie 於 2010-2-5 18:05 發表   $ Q2 t) Z4 D7 T: ^
$ N/ z2 F# {: z4 Z. W; {
, y8 H: l8 j' r9 [
如果我係樓主既話, 同時又遇到你既問題~~咁我會除左自己對絲絲粒住條女個頭先至做
4 E% J% ]. n5 ~3 C' j3 ]
" s' k+ S8 T: g7 u跟住俾人告架喎......

見步行步,

引用:
原帖由 wtf 於 2010-2-5 23:33 發表   . q" ^6 w# ^$ o! B8 @

5 P% L8 ^3 x1 Z6 n2 f) F! B: ~, P5 A% P7 Y' D
跟住俾人告架喎......
  n$ I: ^; w% ]5 e8 B$ ]
* w9 I, G& ?5 v6 B# g你睇下佢條假設性問題先啦~~~
) C  O; O7 |- T% o' b' H" x: j, O9 J( W
; W6 {( Y) H7 B- c% `; S$ U話時話, 點解樓主冇哂下文既!?

我覺得件事可信性好有限....../ ?( S* {. m: \) M* D/ y, h# ^
- a0 a+ _7 O4 C" e
有著絲襪經驗o既,一定知道點樣冇咁易俾人見到,
8 z0 o2 `6 z* d, O' G- s8 O# r除非你係專登o既!
1 e0 n' [6 |2 @% B7 I/ [3 O0 {. U8 w7 `( }2 C. N  k
之後果D......太謊唐啦!

LOL~老老實實~我覺得根本只是一個笑話-__-不要把他吹的好像天大的事...就算你說的是真~給她知道又如何??她可以拿妳怎樣??你著係你的事!!有范法??大不了只是在公司你難堪~其他的她根本不能對你做什麼...要怕個屁~~所以請不要把問題不停放大~謝謝

引用:
原帖由 1677 於 2010-2-7 02:55 發表   $ z* o  s7 M( \
我覺得件事可信性好有限....../ ?% A3 ~& C& i8 @

3 P9 x+ V1 H$ V, [& X% j有著絲襪經驗o既,一定知道點樣冇咁易俾人見到,) S: B3 ]7 R, j. m  ^( k4 c- k
除非你係專登o既!
; _5 X9 F# L9 Z0 ^: ]9 b
1 l9 w7 l: y2 a- H之後果D......太謊唐啦!
- q2 v, R3 _8 a
小事唓...個女仔比你睇同SMS比你...其實對你有感...珍惜呢D機會可能追到她...

追求女同事

唔好意思, 這幾天沒有心情回覆, 為了這件事, 今天遲職了

唔知係唔係真...

引用:
原帖由 bottomup 於 9-2-2010 21:07 發表   " g# P" G: m2 V+ E. D
唔好意思, 這幾天沒有心情回覆, 為了這件事, 今天遲職了
2 [, {* _7 L. s. M9 }

2 @: Q0 s; [8 [4 }9 u' i- Z5 f咁你下次著個陣要小心D啦...

樓主真是慘呢..
/ Q# g- |' T. S' A# e/ q其實cd只就是怕世俗人的眼光 ( 喂
可愛的女裝都喜歡~!!

回復 51# bottomup 的帖子

女同事仲有冇搵妳呀?

唔好意思,妳後尾話"咩都出哂黎"即係咩意思呢? 2 @9 I& E- N( O
如果件事係真的話,我個人認為係無需要Resign囉! 5 \3 `& p7 ?* U8 W7 j( f4 I3 n
第一,我當時著緊乜,又無影響任何人下,又未經妳同意下就影妳相,於理不合的係妳女同事,而唔係妳! ! ^' v) C: o0 s' ]; e
第二,佢叫妳去雜物房,然後有條件地威脅妳,否則會點...咁樣絕對係恐嚇罪! 0 C- Z- ?, p+ F. H
第三,恐嚇後再強逼妳做妳唔願意的事,不讓妳離開上址,還影埋相証據確鑿...呢條係非法禁固罪! ! K/ I, D% w' `2 C% m  Q
條條都係刑事,犯法犯到澎澎聲! 就算妳覺得冇面留低,都報警拉佢,下返啖冤屈氣嘛!
) k' b$ U  C! |% x! ?4 y* `0 u! Z; z" h3 G2 b

7 K3 @% f8 ~0 f5 o8 a  y: Q2 O[ 本帖最後由 CECI 於 2010-2-17 11:31 編輯 ]

冇事嘅,唔使觉得好似做错咁,勇敢面对!!!

佢重有冇搵你牙?

無,個女同事無再call 我,其他同事就有