嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

招各cd組band~~

招各cd組band~~

姊妹們~有冇興趣呢?, a: A, ^. C+ |# f- w0 g/ E( X
http://www.youtube.com/watch?v=70fMQ_V2Y7Q&feature=related
6 s* D5 R) X& X4 x0 [我都好想玩下~1 s- r5 Z; ^; V1 Z9 |; [
我是初級鼓妹~ ! p4 n5 P& U7 P
5 I$ I9 b: z  }3 i: Z$ O0 |8 D
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔識玩樂器... 想玩都幫你唔倒...

唱歌!要唔要!

除左唱歌之外一隊band入面咩都唔識...

我都一樣係唔識玩樂器ga~除了那種外^^

識少少結他~不過cd就......我d身材唔多得 1 x& Q% m  b, i! F+ Y& g$ C
比你地睇下我偶像啦 ; O( |! u* A5 Z7 ^0 v8 H# X6 ]- ]2 t, R
http://www.youtube.com/watch?v=yQS2qIHIJbg&fmt=35
4 t) B. L4 P. f* P# Q/ r2 B
( O9 a+ ^; `  \& l# }( E% W[ 本帖最後由 ~RaVe~ 於 2010-2-20 03:34 編輯 ]

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 2010-2-20 03:33 發表   : f5 V" u1 v0 r/ P6 q7 C7 x# a
識少少結他~不過cd就......我d身材唔多得 5 f0 T" G0 N& U4 ?
比你地睇下我偶像啦 : H5 T( B, C1 D- E- o, \
http://www.youtube.com/watch?v=yQS2qIHIJbg&fmt=35
% G2 P8 d6 H# J$ @7 b: r0 Oyeah~; ]2 I( c) T- Z( j
我都鐘意呢種!/ w2 o  V+ b8 _
不過有時可以唔駛咁行~

我5級電結..好屎@@"
: m# |" p* K! K8 G9 O+ E3 {+ r不過 都可以試下既 =]

引用:
原帖由 迷夢雪姬 於 2010-2-20 20:54 發表   & k  |( o! P! n  ~6 G
我5級電結..好屎@@"
. k9 j7 F" A6 F+ X4 \" B不過 都可以試下既 =]
' X- j5 F/ z: i. v
咁你幾時番泥丫~?

引用:
原帖由 迷夢雪姬 於 2010-2-20 20:54 發表   
& g( A4 x! X& \我5級電結..好屎@@"" r  X$ [2 g7 J
不過 都可以試下既 =]
/ i. n( Z2 F, n# |. }$ P8 q& y
咁勁~平時玩開咩歌多@@

回復 10# ~RaVe~ 的帖子

無乜話咩歌
. }% G1 {7 j) I- ~8 M8 k練開下把SOLO =_=

Quail識唔識玩結他?; b; F5 m, K6 P) I7 e
一直都好想學~但無門路, D8 Y( M/ o; }  H- u8 o2 o
成日係屋企玩xbox 隻guitar hero XD

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 2010-2-20 03:33 發表   7 R# q: {" f: ^- o& Y. L  f
識少少結他~不過cd就......我d身材唔多得 ' \  c7 V5 `$ O0 @* K5 [( v
比你地睇下我偶像啦
2 @5 B  e: R2 c5 K: |; q! Thttp://www.youtube.com/watch?v=yQS2qIHIJbg&fmt=35
2 C: K1 l. J/ w$ m% J$ G好正~好視覺系 我都想cd玩電結他...但無人教 不過小妹識小小混音 到時叫我la

引用:
原帖由 心儀 於 2010-2-22 15:44 發表   
8 h* ]+ [) c4 q* L! K$ O' Z; i! ?Quail識唔識玩結他?# c1 v: g) ^; E: E! y
一直都好想學~但無門路
- I5 K: W- t. s7 q, a/ M成日係屋企玩xbox 隻guitar hero XD
2 x! r! E7 s$ X& m4 h
初學既可以搵間琴行學住先~等到執返正d手勢就可以自己down d譜黎玩下@@* b6 i3 ]; ~1 L- U
不過visual d歌好鬼難~

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 2010-2-22 20:54 發表   ! a" h, r' [; h

. g+ m2 L5 Z5 M" t, [/ g0 \. _: w初學既可以搵間琴行學住先~等到執返正d手勢就可以自己down d譜黎玩下@@
5 ]- W% m, H: n. A/ I不過visual d歌好鬼難~
0 Q9 V: v  R, N少少難~唔算太難8 G' o3 y9 s" Y! o+ N  Z% L
其實都可以話少少簡單  |  d4 r8 Z3 t7 l' @2 W. Z8 s
你個偶像果d就真係...
  V8 h4 g7 y5 i" _( D6 ~一個字~勁! . A" w9 j/ `4 \

! D# M3 n/ B1 ]3 Z* ^- L( Q[ 本帖最後由 zone999 於 2010-2-22 21:16 編輯 ]