嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

衛生巾使用問題

衛生巾使用問題

請問各位兄弟姊妹習慣次序係先穿內褲再貼衛生巾, 還是貼了先穿?
覺得好的就按一下感謝吧~~

當然係貼好先穿-.-穿好又點貼呢~~

引用:
原帖由 sinson 於 2010-2-25 00:47 發表   ; R" H; v- t% ]' b! W
當然係貼好先穿-.-穿好又點貼呢~~
4 V! [8 m: K) i( E
# R  }+ {  O! c7 e) A# I: ]
我意思是穿在雙腳時先貼才拉上去

我是當內褲穿到膝蓋時才把衛生巾貼在內褲褲襠上,然後將內褲拉上穿好

高深學問

我本人覺得著到大髀之後先貼巾巾。因為D女學生要換都唔會除左出黎貼好先再著番。只會退到大髀就換

引用:
原帖由 sinson 於 2010-2-25 18:55 發表   6 Z# s5 A8 w7 R1 k4 j7 d8 Y
我本人覺得著到大髀之後先貼巾巾。因為D女學生要換都唔會除左出黎貼好先再著番。只會退到大髀就換
9 a! M+ \3 X- c/ P. \% @4 d
好多女生 (包括我)都係咁做...

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-2-25 20:01 發表   0 f% C$ s! i; P5 n

" ?) M. V- }9 f. z4 w, V- _好多女生 (包括我)都係咁做...
! O# b6 x! Z0 M, M/ F) D9 ^" Y你係女生 ?.?

我覺得預先貼定會貼服D, 無咁容易打摺但很難預位, 可能太前或太後......

我也是把小褲褲退到大腿那才黏上綿綿在褲子上在穿好

先着裤,后贴巾巾!!

我係著好哂 坐係度 除番底底貼巾巾好佢 再穿番
+ ]1 w. k1 [4 V( y我都試過貼好先著 係係難貼d

去洗手間時不能慢慢除下來整理, 尤其還有人在外面等時......

不知到先贴后贴有什么区别

引用:
原帖由 jkn38 於 18-3-2010 11:38 PM 發表   ! [; S7 W4 S3 ]3 g
不知到先贴后贴有什么区别
& c" X: q6 S# H$ _' I  b緊係有啦 睇上面都知= =

好似夜用仲難貼得好

回復 2# sinson 的帖子

小妹也是係貼好先穿

引用:
原帖由 mski 於 21-3-2010 03:59 PM 發表   1 l! |4 Z$ s8 E9 w
好似夜用仲難貼得好
3 ~; }# p6 T& V: N
嗯 我都覺貼m巾係一門學問
+ h) ~/ D0 F5 z! G6 `9 K- v長果d真係好易貼一面就甩另外一面
" d7 }2 ^3 R9 c( Y: m' R# \, H8 a  {4 l係一就d貼既地方la埋一舊/ e' P5 C4 N4 S8 C' d+ {
仲有我係前後掉轉貼 唔係巾巾集中係後咩: C; m9 B. B( {  c( v, x+ B0 _, v
前面都一樣會污租

引用:
原帖由 anywind 於 2010-3-24 18:37 發表   
+ D# Z: {# {5 S& {/ h; m* t& j8 `1 K/ a* {
嗯 我都覺貼m巾係一門學問! j( @1 ^, o* o3 h
長果d真係好易貼一面就甩另外一面
% N% }9 O, {' k( g; ^係一就d貼既地方la埋一舊4 D+ x' ^* o# W" @* P9 m
仲有我係前後掉轉貼 唔係巾巾集中係後咩1 S- F  ~* K( B
前面都一樣會污租
9 G. y- E, k; P: M, g
5 I& K' o/ K5 i0 s0 N3 N( j我都係學我阿妹咁貼, 因為我唔會前面污糟

引用:
原帖由 mski 於 25-3-2010 12:04 AM 發表   
3 e7 K% g9 k- g& k( r: b8 V7 j, f3 i7 C# H- e, I8 L

1 m6 l) f7 W4 Q我都係學我阿妹咁貼, 因為我唔會前面污糟
5 F9 k' [4 H! @. ^8 ^6 J" P( p
你呀妹係你面前貼?7 q! v% R* e! }  A3 m5 N6 U
仲有前面唔會污糟?