嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

tomato鞋店一問

tomato鞋店一問

我今日去左觀糖睇下
6 P2 c+ w4 [9 v- F1 R; l: w9 o" y1 A仲諗住順便去結識sales姐姐tim 5 `( f6 V* {; Z! ~) C/ b) z% _" \
點知無開..由12點等到5點..之後唔等走人" E  d6 N; s! L! U; O1 p
我想問間野幾時開!?廢事"食白果"5 g: r# o# ?$ \/ T

; g0 v- F+ }$ f  _) {- v+ @; w[ 本帖最後由 黑崎健一 於 2010-2-25 22:14 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
☆只要兩情相悅 不要一相情願☆
祺望不再是孤獨一個人

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你住邊???
7 V* F% G; Z8 p下次陪你一齊去

引用:
原帖由 葉芷敏 於 2010-2-25 23:48 發表   2 g4 r# J5 X3 c
你住邊???
1 @, ?9 F1 h6 `( H- ^下次陪你一齊去
4 v! p. O; l* L0 }/ o. ?6 I# Z2 X( W+ V; L
好遠..我住葵涌- -"0 d& D; J5 O9 n. j% P( h; O; J
不如你話我知幾時開仲好啦
祺望不再是孤獨一個人

過年前問過佢地- \% s1 L/ y, i: D6 H
佢地話起碼放十日八日# x7 d2 b8 u( b! q' C7 u
我諗星期日或星期一開啦
% L+ ]6 j1 k( w5 }# a到時我通知大家
# C! o# k% o1 v  }0 D暫定星期二晚有冇人落去?5 y7 X/ }0 Q3 W, W: w
我已經暫約一位cd落去,待佢覆
9 }# Y$ Q; W1 d: N( D0 L4 R" N可以陪你去入去買鞋

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 00:28 發表   
( e  |% Y0 M7 I" c8 P1 M4 @過年前問過佢地; H; Z7 q# Y5 b2 G9 \/ p* P5 r
佢地話起碼放十日八日
* [& x/ ?( I2 U# F7 a$ Q$ W我諗星期日或星期一開啦3 g8 R, _5 x: `0 j1 P. u8 t6 r4 p6 M
到時我通知大家8 z" L$ r, v; b$ J$ O
暫定星期二晚有冇人落去?
# D) ^6 H- Y5 i6 @) u我已經暫約一位cd落去,待佢覆
4 F( }$ q5 N" T可以陪你去入去買鞋
7 p% k- o4 a( S, `  h. z( w
; P0 t# a9 G( T1 O; Z, Q* |, ?
我自已去ok了..0 f+ A( j( }# E, Q* F
同埋果到有無3吋半or4吋高跟鞋(最好尖頭)??
祺望不再是孤獨一個人

岩岩收到電話4 L4 L1 g' l+ |( Z7 J0 a1 t6 ]
佢地話星期五開: }' A  @4 D. c) L1 ^( s) `5 {
仲有幫你問埋
, Z% m* B9 ^4 y( z佢地話應該有
( z9 N8 b0 f5 E不過你冇講你著幾多號
" [5 F3 h9 S5 h# a& C我聽晚會落去,一唔一齊?( D$ E$ I) `/ G7 g& ]( m) @& r& E4 R) G
仲有冇cd想去買鞋?3 c# z; T: H0 F" m' O$ b4 G1 u% p
# e1 \$ K+ j; ~( W- Q# U

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 00:49 發表   4 h( W% `3 i6 _0 p
岩岩收到料
' g, p) z/ N) A! F% \佢地話聽日開. Y7 E7 \  Q- [3 H
仲有幫你問埋
. W3 w, r4 ?: V3 D! E% L佢地話好似有+ z+ u- [$ A, V  M
不過你冇講你著幾多號
$ Z1 T  J" a0 a" P7 F* h+ w7 T7 O6 }& ^4 R
我聽晚會落去
8 S9 [6 g3 \' Q# Z
8 L% }, p/ V, d$ R, _  u' l4 ?/ E4 |真係@@?幾點開鋪??) X' D/ k6 o) h2 |  ?* U
我著39號9 L8 O+ W8 Q9 F) B/ O6 E" W; C  _
我多數自已落=]
% d0 M3 O7 k0 B3 q& U/ u: \* M( p! A* q( c' f! k, [5 b
祺望不再是孤獨一個人

幾點開就冇問
. S3 D" V  D( G# a% f5 g. G! K$ i4 X你應該唔會朝早去卦
7 r0 X) j' ?  t* I39號應該有
" A; ?1 m- q2 M+ S+ J$ g始終唔係大SIZE

黑崎一齊去喇!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

係喇黑崎, 葵涌廣場唔係都有好多鞋舖嗎?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 01:18 發表   
: ?0 \" I# n( X  g: S/ H/ j幾點開就冇問
0 ?; J! b7 \( p8 t9 X$ u) T) q8 [你應該唔會朝早去卦8 o$ l0 z" h. t& I* c
39號應該有- }3 T" T* d+ X* f$ X
始終唔係大SIZE
2 k# y. `7 V6 ^2 \: T9 @

0 {& B& x7 Q& u+ [7 }) [6 |邊有人朝早去咁傻架 9 G5 D# t/ o( U
多數d鞋鋪應該12點開門..又係最小人去既時候
8 t4 ?+ I: Z5 _8 i  ^2 X# x1 N" [: Y唔係大size先好..唔驚無  h* Y  |0 |/ o
不過要搵一對令鞋都唔係咁易3 P$ \( Z) l& g+ Y! }3 b
9 l5 ^5 V- `  s0 P5 n
引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-26 02:03 發表   : x0 M* B) i( b& f
係喇黑崎, 葵涌廣場唔係都有好多鞋舖嗎?
* S9 R4 U4 V( n, ^, e$ L" I. n- X8 j6 a. P0 ^. V
葵涌廣場無我想要既鞋, O* @; S5 G: d8 `- q) M( b
琴日去cwb..個sales姐姐同我講..要搵一對岩自己既高跟鞋都唔係咁易..都幾難搵下
1 t3 M) [& d: l" L係啦你資料寫住女..夠境你係男定女?
- s- g7 ~) ~; w) _. K- L
" j5 [$ ^; N, e3 a- s% w8 S[ 本帖最後由 黑崎健一 於 2010-2-26 06:58 編輯 ]
祺望不再是孤獨一個人

葵涌廣場個d鞋鋪有冇42號鞋?

咁有冇43或44的女生黑或白色皮鞋呀?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 12:30 發表   
, F8 H% Y4 _" |" Q' I葵涌廣場個d鞋鋪有冇42號鞋?
9 l. f& R- Z- T# u8 I7 Z" }
, P9 W4 M5 }( d9 e/ r多數無..最盡得39號
祺望不再是孤獨一個人

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 12:30 發表   ' s# y6 X3 n. x- f$ Q
葵涌廣場個d鞋鋪有冇42號鞋?
) S( i, w. B! q4 \. M  {  M$ ~
5 b5 s8 z  P6 M9 r+ K# U6 [5 |; w" N( x; ?& g" Z2 t7 p& }
邊道有咁大的鞋賣?

葵涌廣場無我想要既鞋5 q4 i& z2 P) I) }2 E+ k
" F8 X7 Y( o# H" v- ^琴日去cwb..個sales姐姐同我講..要搵一對岩自己既高跟鞋都唔係咁易..都幾難搵下$ l. {3 L9 k' @0 X! b; U
+ @/ W( U  a9 o6 p係啦你資料寫住女..夠境你係男定女?9 _* c/ Z, W' a8 a+ p
  g' n: u: b" Z1 ^4 ~) W1 D戀之天地
+ v6 P) T+ H( f, x: w0 e5 z
0 j" w2 u& v' w/ c) L黑崎君 我係CD你話我係男定女喇! 個頭像雖然冇我個樣,但真係小妹0黎ga! 如假包換!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-3 04:17 發表   3 f) l  J" K. d0 m& z; y: r
葵涌廣場無我想要既鞋5 q4 i& z2 P) I) }2 E+ k
# |1 u/ f: J! x! L琴日去cwb..個sales姐姐同我講..要搵一對岩自己既高跟鞋都唔係咁易..都幾難搵下$ l. {3 L9 k' @0 X! b; U
( G/ @7 q" `; n3 m( G0 X  Y" u) }係啦你資料寫住女..夠境你係男定女?4 u7 s5 V5 u4 J
  g' n: u: b" Z1 ^4 ...
; |5 y2 x0 O. Y3 I( A  q/ @
) t/ E. x' t' x+ v! B# I3 R9 m& E最後我無去果到buy鞋..4 f+ m% S. K' ~; \$ @: S! o
最後去左太子到buy左對日系長boot
祺望不再是孤獨一個人

下禮拜我應該都過太子睇0下買唔買到心頭好!

我會同ceci一齊落太子間鋪
" h) q7 A! I! Z早排拎左對鞋加條帶, E# S0 z9 `9 h- q. c6 p& W4 X
去睇下我對鞋整成點; f; @1 G) C0 k1 T
有冇人想一齊落去?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-3 04:57 發表   
% s" G# G2 {  O! `5 U" |# b下禮拜我應該都過太子睇0下買唔買到心頭好!
- N: _  R* ?, i" G4 U8 C+ V2 B$ U- r4 i  W
太子多令鞋~長boot最貴都係$399(我buy左 )( W8 p2 e6 P1 i6 L6 c9 q; S
如果想睇咪我咪post上黎囉xDD"
祺望不再是孤獨一個人

最近訪問的版塊