嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

tomato鞋店一問

tomato鞋店一問

我今日去左觀糖睇下" A8 l. X  U7 k2 F3 D0 Z
仲諗住順便去結識sales姐姐tim
+ z6 J8 v% `9 _: j  \+ `% }點知無開..由12點等到5點..之後唔等走人
) R/ o+ @# k3 {/ ?; t我想問間野幾時開!?廢事"食白果"7 Y0 j; L7 |, U9 u
) x4 Q, B5 G, ?# y5 u$ @0 [
覺得好的就按一下感謝吧~~
☆只要兩情相悅 不要一相情願☆
祺望不再是孤獨一個人

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你住邊???
- L# z$ T# C1 y- j下次陪你一齊去

引用:
原帖由 葉芷敏 於 2010-2-25 23:48 發表   
9 {9 O9 H8 S% D; Z你住邊???: Q3 f+ o$ e( m$ X) D
下次陪你一齊去
+ _; H/ k5 R- K' E/ f% X, z
/ U, L: |0 J" j8 X好遠..我住葵涌- -"
+ i) p) s) i" j' T" g不如你話我知幾時開仲好啦
祺望不再是孤獨一個人

過年前問過佢地
8 D5 ~3 H0 r0 d* Q/ f佢地話起碼放十日八日( K- {" B1 [' D8 s; X1 g- w$ Z
我諗星期日或星期一開啦" H% _0 n% T5 R* |
到時我通知大家
: a% a: o3 v( E暫定星期二晚有冇人落去?$ U1 D' W* w0 J! q5 |
我已經暫約一位cd落去,待佢覆
" y+ q, ~: K0 i& o4 j" q2 t可以陪你去入去買鞋

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 00:28 發表   * H) D- w: s- O# D, m' [
過年前問過佢地
$ e- y+ p, I& d+ p. R佢地話起碼放十日八日
1 ^' i3 D8 S6 \# H7 S% I, z我諗星期日或星期一開啦
6 \9 v  k; B- }% o到時我通知大家; _* ~: E3 U9 I7 G& P
暫定星期二晚有冇人落去?7 D0 j! B# G0 ]5 ?- _- W
我已經暫約一位cd落去,待佢覆2 W. S' O( `# k- W; [
可以陪你去入去買鞋
4 w" h# y/ E  i' W& Z) Y: o( v

9 `9 Z! G! H' A4 O. B$ N3 Z我自已去ok了..
* a4 e0 Y* ~( e5 r( K同埋果到有無3吋半or4吋高跟鞋(最好尖頭)??
祺望不再是孤獨一個人

岩岩收到電話, f8 x( Z1 h: e
佢地話星期五開
) j3 z" X/ }( Z! E' ~6 q; l仲有幫你問埋
/ L  }: y6 J5 o0 M" C" p0 G佢地話應該有
1 v* w4 |, K' V% W9 C+ I不過你冇講你著幾多號) D8 `, w' R$ `# d; t. q
我聽晚會落去,一唔一齊?8 r) o9 v& [& u8 |2 l; m. `
仲有冇cd想去買鞋?9 S  s/ _! e- Q5 R
( @) ]6 ^1 z7 H2 D% v

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 00:49 發表   * d0 @8 b4 w  k- [% l
岩岩收到料
7 n, i1 P4 s" x3 h7 ~& v0 j. _佢地話聽日開
  o, i" L& ~7 f. x: W6 j$ O7 C仲有幫你問埋
  D" |! x0 T. p2 O* G; |) d! ]. _# u佢地話好似有
2 Z! ?1 f2 t0 [( z6 U  u不過你冇講你著幾多號' a' }/ ^- d: F: S3 w$ g

* c1 X0 X& u6 b我聽晚會落去
5 B: t* E  ~5 h. ]

- o! q6 m7 B5 V# G真係@@?幾點開鋪??
" W7 g1 J/ }7 v) y$ e  @我著39號3 ^& w, k+ m. L7 T
我多數自已落=]5 F1 p$ w+ O" ^, k4 d: V! L. e

$ b6 l) w; j$ G+ H/ o0 R/ n[ 本帖最後由 黑崎健一 於 2010-2-26 01:02 編輯 ]
祺望不再是孤獨一個人

幾點開就冇問
. Q. L. @  N- P0 U你應該唔會朝早去卦
2 M1 s. _  t: t9 n& ^2 H& c" o, J39號應該有* M! b" y5 O. I4 ~& Z3 [# u
始終唔係大SIZE

黑崎一齊去喇!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

係喇黑崎, 葵涌廣場唔係都有好多鞋舖嗎?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 01:18 發表   7 f" x0 g4 ~9 ?! r* h
幾點開就冇問
( F  p6 [( S, D0 R/ M9 G你應該唔會朝早去卦4 U. a- i' M0 L) o7 x4 g, O) V
39號應該有
& T/ @. o* m. G( m' k始終唔係大SIZE
9 p) I3 e" Y' o0 ^* x* M

7 W, N, M/ P7 F+ Q邊有人朝早去咁傻架 9 G3 b/ J* {9 K& f9 s% k
多數d鞋鋪應該12點開門..又係最小人去既時候 ; A7 _0 i% T5 `  X* o8 r
唔係大size先好..唔驚無1 W1 N) j$ H& l4 u' e  ?
不過要搵一對令鞋都唔係咁易1 [, @! s$ q! ~5 O
& h" ?6 W) k2 X, I8 U
引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-26 02:03 發表   
# G; ]# T; Q2 r: {0 `; g9 m. b/ N/ _係喇黑崎, 葵涌廣場唔係都有好多鞋舖嗎?
' q+ m4 h4 x8 F; b* a5 J& z6 w

6 g& Q0 N1 N$ b9 L5 g葵涌廣場無我想要既鞋
4 U2 \8 E8 D, i! [琴日去cwb..個sales姐姐同我講..要搵一對岩自己既高跟鞋都唔係咁易..都幾難搵下
# o6 B/ ?2 c, E& d係啦你資料寫住女..夠境你係男定女?9 |4 ^3 t3 @* ~% s- G' _

?3 ^" z+ H& V4 Y" ][ 本帖最後由 黑崎健一 於 2010-2-26 06:58 編輯 ]
祺望不再是孤獨一個人

葵涌廣場個d鞋鋪有冇42號鞋?

咁有冇43或44的女生黑或白色皮鞋呀?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 12:30 發表   2 }- r# X, ~& G. n& j$ s" N5 T
葵涌廣場個d鞋鋪有冇42號鞋?
) H( h; x* S/ F4 ?  p3 }0 {

- r+ w& E# W* z: m多數無..最盡得39號
祺望不再是孤獨一個人

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 12:30 發表   
6 @/ x( E2 d( v7 u6 m+ ^葵涌廣場個d鞋鋪有冇42號鞋?
9 k7 |: y, V0 [' ^% X8 a2 S3 Z! O
( n# A, S  B2 s& p6 Y
邊道有咁大的鞋賣?

葵涌廣場無我想要既鞋5 q4 i& z2 P) I) }2 E+ k
0 I% g0 m; f6 |! m) k9 q琴日去cwb..個sales姐姐同我講..要搵一對岩自己既高跟鞋都唔係咁易..都幾難搵下$ l. {3 L9 k' @0 X! b; U% @. ~! w( ^$ q/ I# C1 S6 r
係啦你資料寫住女..夠境你係男定女?
8 {1 E% V) W1 E, [: k0 g3 v, U) J" C  g' n: u: b" Z1 ^4 ~) W1 D戀之天地
: Q! f- {$ E- w4 F) R6 G& G! n+ k  }6 x0 H7 L* b
黑崎君 我係CD你話我係男定女喇! 個頭像雖然冇我個樣,但真係小妹0黎ga! 如假包換!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-3 04:17 發表   
9 ?, ?+ x/ K- A) z8 V4 T. r1 P葵涌廣場無我想要既鞋5 q4 i& z2 P) I) }2 E+ k
: G6 K. j9 p6 m9 m$ b7 S/ T; h1 e琴日去cwb..個sales姐姐同我講..要搵一對岩自己既高跟鞋都唔係咁易..都幾難搵下$ l. {3 L9 k' @0 X! b; U
, _8 Z1 L: {5 y& o0 ~/ C3 X+ g% |! c, X# R係啦你資料寫住女..夠境你係男定女?
1 S2 U: ~1 d4 t. {8 e( ~& t) Q  g' n: u: b" Z1 ^4 ...
" l! {+ N) ]' H

/ Z3 [5 @0 l1 w' T' m, z5 \$ V最後我無去果到buy鞋..0 j5 [/ f6 b' m9 ]
最後去左太子到buy左對日系長boot
祺望不再是孤獨一個人

下禮拜我應該都過太子睇0下買唔買到心頭好!

我會同ceci一齊落太子間鋪
1 g% h" T1 j; d4 W& p早排拎左對鞋加條帶3 z$ E7 }4 r. b; X
去睇下我對鞋整成點
9 g8 J  U/ s/ f: l+ O- p: \有冇人想一齊落去?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-3 04:57 發表   % [- H5 r% f. N1 H# S' V
下禮拜我應該都過太子睇0下買唔買到心頭好!
9 I2 }$ O& _/ q# a( D6 K

1 m( X/ P3 x" Z( R3 `6 n) d- }太子多令鞋~長boot最貴都係$399(我buy左 )
9 _$ l+ B8 c: o2 L& D1 }如果想睇咪我咪post上黎囉xDD"
祺望不再是孤獨一個人