嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出售假髮

出售假髮

出售假髮

有冇姊妹需要呀!

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有冇相睇下?

連長髮還是短髮都唔知

點買呀?

都沒有相,點買?

仲有一點....你POST 錯區... 蕒野應該POST 去買賣區...

POST 錯區 吾系一個問題 @.@"

最主要ga系..佢話 [ [ [ [  出售假髮  ] ] ] ]  

旦一張相都沒

all sister very sorry not post the photo

please see it

thanks

咁曲0既?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-28 00:45 發表   
咁曲0既?
which one want it ?

it is very cheap

我當然知你會是姊妹價! But Sorry 我比較喜歡直髮,太曲不可啊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-28 01:05 發表   
我當然知你會是姊妹價! But Sorry 我比較喜歡直髮,太曲不可啊!
few day ago i see a people in yahoo bidding is the same name is it you?

是啊! 係小妹啊! 不過都成兩個月Ga啦wo! 你咁好記性0既?^^

引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-28 01:24 發表   
是啊! 係小妹啊! 不過都成兩個月Ga啦wo! 你咁好記性0既?^^
are you still selling school uniform?

http://hk.user.auctions.yahoo.co ... lovely.ceci&tp=

我看了啊!但呢個Ceci唔係我呀! 你都冇解0既!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-28 01:37 發表   
我看了啊!但呢個Ceci唔係我呀! 你都冇解0既!
sorry i think is the same one

sorry

我嬲呀! 唔理你呀!

引用:
原帖由 miku386 於 2010-2-27 02:02 發表   
都沒有相,點買?
please see the photo

thanks

引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-28 01:48 發表   
我嬲呀! 唔理你呀!
sorry ceci

are you like pretty polly pantyhose?

當然鍾意啦! 其實CD大多數會喜歡gala! 我唔係真係嬲,你當我傻婆0羊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-28 01:56 發表   
當然鍾意啦! 其實CD大多數會喜歡gala! 我唔係真係嬲,你當我傻婆0羊!
are you want to buy pantyhose?

i have