嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位有無著過空姐制服?

我都想試,但太貴la

我只著過國太......件衫真係好滑.....穿上果種感覺好正....
8 v% S$ [$ J4 o1 Z; q6 n( }  G  t1 i4 i1 O5 |% c4 P/ x) u
我次次著晒成套連絲襪.....都好快射.....同埋有次瘋狂到"日頭"著埋企屋企門口幻想比人X黎打....好激好正!!

引用:
原帖由 lwl 於 2013-6-7 15:51 發表   
% q' ?2 W* I5 h! M7 L; `我只著過國太......件衫真係好滑.....穿上果種感覺好正....
- d% o( k( ^  p$ Z& w( T6 l- t2 M7 S7 `; p
我次次著晒成套連絲襪.....都好快射.....同埋有次瘋狂到"日頭"著埋企屋企門口幻想比人X黎打....好激好正!!
7 t* S/ ^0 N6 B; J/ w/ e- `
我好想著!價錢貴唔係問題,只想買到!

I tried CX before... very smooth

I hv tried CX, wanna try KA and HX

引用:
原帖由 kof_1998 於 2010-2-28 12:40 發表   3 L2 y) b  e4 [2 q" v7 E
中華航空既我覺得先係最靚既~!
' P: I6 g* g: H7 ^( U0 ]
同感 ∼∼∼∼

有人可以賣空姐制服比我嗎?

回復 4# bbalice 的帖子

我好想要港龍的!是跟空姐要的, 還是彷製?

引用:
原帖由 lwl 於 2013-6-7 15:51 發表   # o0 d" H7 |0 a0 N+ B2 ^( }2 [4 f
我只著過國太......件衫真係好滑.....穿上果種感覺好正....- W- _* Y3 x5 O9 t0 u# k, t$ M

0 a# K) c( j/ m) c& m我次次著晒成套連絲襪.....都好快射.....同埋有次瘋狂到"日頭"著埋企屋企門口幻想比人X黎打....好激好正!!
4 A) F/ t4 ]7 i0 D% g( X( S" |( Z係而家果套定之前果套?好想買而家果套啊>.<

引用:
原帖由 bbclt 於 2013-6-12 21:58 發表   1 T6 b/ U* u  s( B) L
我好想要港龍的!是跟空姐要的, 還是彷製?
4 x5 J- A$ o3 B) K# {( F收二手的

我都好想搵套對上一款O既講龍,可惜搵唔到...

我都好想著一次6 t5 J! ^* U1 F0 s" {! [
) g: G6 X# \1 K
引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2013-6-17 22:31 發表   % l/ P9 ?- ^) v, B0 N8 L* X" O4 ~# k
我都好想搵套對上一款O既講龍,可惜搵唔到...

係邊可以買???

Tried HX one

引用:
原帖由 lwl 於 2013-6-7 15:51 發表   , ^  u3 B( L- q  W- {& _' H! k
我只著過國太......件衫真係好滑.....穿上果種感覺好正....
6 ]/ ^) t% e1 t+ O' Z; D7 f6 `8 d7 m- u
$ m' }8 @2 R, f: x

/ E  V7 Q) Z* x: \3 j0 X$ @7 M. z- H4 e% T; p, \& o0 ^
係真的還是仿制的,為何會有咁好機會?

引用:
原帖由 大話王 於 2014-2-26 01:13 發表   0 [  {. G9 G% `7 j& q6 C0 ]) d
3 f6 `1 x9 c3 K2 W% y3 K! T
係真的還是仿制的,為何會有咁好機會?
( p$ @  Y, W! I' t& ]

+ b5 N. `6 k8 @# J7 O. N- |  U正貨好難搵, 因為CX制服同埋行李箱都係公司提供, 損壞遺失都要報俾公司知同埋換返, 扮唔見左拎出黎賣的數量唔會太多.9 x: y3 I" v$ L, G' g0 y$ s* r
有啲朋友識到個空姐女友, 「借」黎著吓都係一個方法.
- Y" e7 M7 C( z+ i, J2 K, i: C仿製都有唔少, CUTTING款式都跟得到, 只係用料就未切一樣, 因為裁縫店只係得張相做參考而唔係有件實物做板嘛.

回復 56# mac02 的帖子

有空姐女友就認真幸福啦, 可以成日借佢啲制服著

我超喜歡CX

我好想著, 價錢貴唔係問題,只想買到!

有, 好舒服, 件衫好滑, 不過無絲襪留低.
5 |; Q0 g9 s2 Z1 \對高爭鞋都唔夾腳