嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位有無著過空姐制服?

引用:
原帖由 sweetcrew 於 2015-6-12 23:26 發表   
) D1 E$ [- p6 p) H. R有, 好舒服, 件衫好滑, 不過無絲襪留低.' L" R4 g' J1 U' B* k
對高爭鞋都唔夾腳
# ^2 I  d2 ^4 D
你著過邊間?

國泰港龍都試過

邊度買到

我有件正版的KA現行制服∼! e; T0 y2 Z; u# Z
雖然是KA,和統一了風格後和CX 9成似呀∼
+ q7 [8 }, S8 ^1 n0 Y; h: \是小妹花了不少人情托自己做空姐的朋友買的
2 j: ^" H" {1 V1 y/ f
, N3 N3 k5 G, X) U有姊妹有空姐制服有興趣一齊影相卅交換穿嗎?
% t4 R9 t/ e7 t0 O# ~' U- O6 u最想穿就是舊款的CX制服,如果有姊妹有就好了∼pm我呀  

引用:
原帖由 大話王 於 2014-2-26 23:56 發表   8 n, W' H7 c: W) u) _
有空姐女友就認真幸福啦, 可以成日借佢啲制服著
( r% I: T% g) j8 {你唔怕俾佢以為你係變態佬咩

我都想玩空姐,銀行,快餐店姐姐D制服呀

空姐服通常都著唔落
hi hello

買過淘寶HX唔錯.- m/ b6 N. d7 \( g$ @4 T/ V5 r

' o2 Z% a! g5 C1 ], N" Q岩岩雙11 買埋CX , 下次買KA
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 fish 於 2016-11-26 17:55 發表   
7 K  e+ \6 I" y! c  Q8 T' T買過淘寶HX唔錯.6 ~* ]% @3 W/ s% x4 Y0 G& v
1 H/ {' y" Q+ y  I! j
岩岩雙11 買埋CX , 下次買KA
/ b8 D' a, Z4 e* _5 P' x2 X% \
入面件衫係點????

引用:
原帖由 fish 於 2016-11-26 17:55 發表   0 q4 n. R3 i. p# i
買過淘寶HX唔錯.
+ z% E( k$ T9 b* H+ W% n# P
9 j+ ], p9 V. q# x' M6 \6 g" u岩岩雙11 買埋CX , 下次買KA
: e+ o# n/ d' v$ F3 Z2 [
+ S4 a" b2 [( |" Y) h; ^
- W+ j2 v5 g4 @% ]5 [" {
睇上去OK 喎, 唔知貴唔貴呢?

除左識個空姐女友我估冇咩方法

我也是比較喜歡國泰及港龍

我都好想買返一套空姐制服,著住黎X應該好爽.

港龍套制服真係好好J

空姐的制服很貴  比學校校服還貴

冇呀空姐制服太貴了,買多幾套校裙算,

雙12買 外觀95%相似
, a3 O7 |0 a) v8 t9 kKA 制服
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

穿过国航 东航 南航的

我都好想買返一套空姐制服but空姐制服太貴

引用:
原帖由 SAYA030 於 2020-10-8 19:39 發表   
! v1 Y$ }+ S8 J' u! e1 K我都好想買返一套空姐制服but空姐制服太貴
8 x9 e( T9 D( X( }0 u  G" K5 @1 m2 T
貴唔貴,見人見智0 `& l; Z- K' V/ l" D6 R3 ]
% A+ @) U) F5 p) E) n  M4 R
有人 $6500 收假貨
/ P, i( X, J6 z$ y- ?有人 $9000 收假貨
3 M; j  j% T5 N仲要寄外國.連運費都蝕埋
+ l  Y/ g* B2 H/ Y) E4 k5 }' h4 X
! E- P6 g8 v/ g- _1 b- ]0 {1 T: N# I  f+ B" K5 A4 X
有人無心買入假貨,意外地當真賣走左
" c  a; t% h: Z2 K% v
& C2 r% X1 w( r& n+ R. x4 O' y4 l! K" f
我$19000 收左2套假貨😭/ p+ V/ ~. M0 b1 |  G7 l5 W
0 ?  R9 u( L6 I! N0 y) V  k5 z

( j, `& k9 n0 l4 @' b5 E0 \p.s 如果你係儲,有套 cx bc 5 full set (no badge) $6500! ], Q1 h- v2 \/ [6 j, P7 o2 t# d

, x# K* v" \) E: ?8 e7 i[ 本帖最後由 fishball1342 於 2020-10-9 09:03 編輯 ]