嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人幫幫我T^T

有無人幫幫我T^T

我想buy膠襪..但要評分10先buy到
+ B" m; j9 `2 C如果有人幫我既話我會比番錢你
, S& Q3 _' Y! f: \: o要黑色既
+ @5 ?5 v4 k, f5 ahttp://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1121815827
4 o1 D7 C8 N7 E. S& G* t↑網址
覺得好的就按一下感謝吧~~
☆只要兩情相悅 不要一相情願☆
祺望不再是孤獨一個人

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
Send email比賣家買四對,當面交收。撟掂!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-3-4 21:09 發表   - f% k% [3 t% X
Send email比賣家買四對,當面交收。撟掂!
6 ~2 U9 O0 |! L9 S
- w8 o& i, h) x: k+ Y2 H2 g  }下..唔係要我buy晒四對咁多呀
祺望不再是孤獨一個人

唔駛掛... 試下問賣家可唔可以開個賣場唔駛咁高既俾你BID OR直接同佢講你想買啦~

你留言俾佢# }) k7 v2 T: f- m1 u: `, |1 B( x: J
佢就會聯絡你架啦

睇0下我Bit幫唔幫到你啦! 但係Bit到後點比你啊!我唔郵寄ga!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-5 02:10 發表   ( @8 E! N3 V+ ~4 p, q' T+ Q
睇0下我Bit幫唔幫到你啦! 但係Bit到後點比你啊!我唔郵寄ga!
' y. n8 A, |+ Q. v
  J- ~8 K3 K' S
面交咪得囉=)) I3 z7 f7 z. T8 i) N
祺望不再是孤獨一個人

係架~2 u3 P6 ]$ J5 z# ?
你send e-mail比佢話想買多數都會同你私下唔經yahoo交易
6 q' Z0 d) Q, D* G2 u( G我以前唔夠分成日都係咁

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-5 02:10 發表   , b0 ?" j3 z( F$ h" v
8 e3 r: @1 l3 a+ m% |$ r- D$ z# g9 A* h4 P6 y
點呀..你bid唔bid到!?
祺望不再是孤獨一個人

引用:
原帖由 黑崎健一 於 2010-3-5 22:07 發表   
# E' H: H# M7 L, P5 l+ E: v: w# B- R7 i# P* k6 T
* |8 ~6 {7 Q, U2 {, i7 l  w
點呀..你bid唔bid到!?
  p1 [' r7 `, l) I! s0 C你唔同個賣家講?叫佢set低d個limit咪得囉

唔好意思黑崎,兩日冇開部腦,而家幫你攪攪佢,一對黑色0丫嘛!

已問對方有冇貨,等我好消息啦!^^Bit到手再通知你同你去街街0下!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-7 04:11 發表   
/ k5 ^5 G8 d2 Q5 K3 G; j+ f5 C9 z 已問對方有冇貨,等我好消息啦!^^Bit到手再通知你同你去街街0下!
9 ?7 m  B0 T- O- i: n
7 `6 D  C8 {5 E9 s
不用了..琴日佢buy左比我-口-"
祺望不再是孤獨一個人

唔怪得佢同我講係Last一對啦! 你買0左就OK了!不過我真係非常唔好意思呢! 未能立即幫到你!  4 ^( n! j# ?) N0 t: M
點呀!d質素O唔OK呢!得0既話等我買埋佢Last果對先!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-7 22:15 發表   
; M1 `% `6 r- r3 u2 W" X唔怪得佢同我講係Last一對啦! 你買0左就OK了!不過我真係非常唔好意思呢! 未能立即幫到你!  0 `% P) f7 f& T, m% P
點呀!d質素O唔OK呢!得0既話等我買埋佢Last果對先!
+ y5 x! ]& X3 p( _8 B: Q+ v8 ^

( W; K: E. W! ^) F0 ^同膠質九分褲一樣質料..都ok既
祺望不再是孤獨一個人

黑崎, 我卒之到手了! 比想像中冇咁膠wo!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-12 01:07 發表   8 p- Q  A  \0 l$ y
黑崎, 我卒之到手了! 比想像中冇咁膠wo!
1 `4 x& [0 o2 u, U

+ F% e" @9 U! a3 a  t+ D我都係咁話..% a" ?3 ^7 s! P. ^9 }' |
但你感得舒唔舒服??
祺望不再是孤獨一個人

一著落去就"PAK PAK"聲,我好驚做左變形俠醫! 所以要好慢好慢咁慢慢著!不過著左落腳又幾OK! 我買左兩對! 一對同你一樣係黑色, 一對就係銀色! 兩對落腳後都唔錯! 多謝你話我知有呢對0野Bit!不過都係果句, 非常之唔可意思, 幫你唔到欠你人情嘛!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-13 02:21 發表   
! n  {3 n. _! M. F( F( e2 X一著落去就"PAK PAK"聲,我好驚做左變形俠醫! 所以要好慢好慢咁慢慢著!不過著左落腳又幾OK! 我買左兩對! 一對同你一樣係黑色, 一對就係銀色! 兩對落腳後都唔錯! 多謝你話我知有呢對0野Bit!不過都係果句, 非常之唔可意 ...
) _3 }" S, a5 F2 k3 G
0 Y$ X0 W+ a* B3 ^4 T@@..我都係WO..著果時都有PAK PAK聲
4 {4 k- {1 g2 Z" V欠人情要還架wo..聽講xDD"/ E" b+ o2 [0 P' O9 V+ k! e! i
, \* K/ j  R8 U+ W' }1 @/ R  c. _
祺望不再是孤獨一個人