嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

部份ageless鞋 part.2 (預告篇)

部份ageless鞋 part.2 (預告篇)

尋晚落左去ageless
  L( ~! @1 ~: Z, h6 O0 ~6 e佢地話開始換款
5 \: y, A" ^# C- K& {  q( b8 k, U  s於是我就影低d相俾大家分享
/ u3 Y. X4 L2 p1 h  T5 L# R睇下大家岩唔岩口味
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢兩對幾靚, 但踭矮咗啲
: f) b3 ~- i9 R- R2 U4 W& X3 o. W2 F* w$ g

0 E4 P5 n. c( d' ?" M. {; l8 s* {9 ~( Y3 U# X/ ^

嘩~~試左好多鞋阿~~

幫ageless賣廣告?!
アンジェラ

間舖係邊度

有幾對唔錯呀>_<

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-13 19:42 發表   
  P3 u# W6 F# i- K( o幫ageless賣廣告?!
: h( |6 |& ?  [唔係
% l+ Q5 d' P7 p" P& m只係有好野post上黎俾大家分享者* M; x3 C* M5 C, p7 Z" A
話明預告篇$ T  B6 F' v8 y4 O1 @" A
即係未有得賣住啦

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-13 19:42 發表   
- I7 V# U! a3 l3 K4 c; U; I) C9 q幫ageless賣廣告?!
- z# T9 q% g5 x) }7 w) ?7 {! m
8 N8 g% T4 X$ T- `. D
Angela姐姐, 佢唔係買廣告小妹亦在場, 因為昨晚小妹和另一位本論壇的姊妹相約一行三人一起買鞋而已! 上述店舖專做我們CD生意的已是係人都知! 既然如此, "校服收藏者"只係為姊妹們發佈一0下新一季有什麼款式給姊妹們分享! 在影相後 "校服收藏者"亦同我苦訴, 惟恐其他姊妹們誤會佢買廣告! 呢輯相係小妹建議佢Post的, 所以小妹有責任代"校服收藏者"澄清呢! 請Angela姐姐別誤會及原諒呢!
. l" ~3 H! U1 w9 Z3 E& ]$ x
& n4 _5 R+ H3 Y; `就像小妹般, 因為這只是為論壇分享一些有質素的店舖,樂意做我0地生意唔歧視我0地0既我會好開心咁話比大家知,我唔想d姊妹心靈受到傷害,受到d歧視眼光!所以我唔介意好似盲頭烏蠅咁亂咁撞去做先頭部隊! 反正我唔會隱瞞我係CD(親友除外)!
0 u8 y; W' J$ {: S. K2 d所以我會一路照樣咁亂咁撞去買0野! 遇到d對我0地好, 唔歧視我0地0既舖頭, 我會第一時間話比各姊妹知, 等大家買得安心! 同樣如果遇到d衰舖, 我亦會第一時間Report! 等姊妹們唔會領0野, 比人白眼!/ |" h8 w, x5 L; w9 d5 P/ k2 w" _
希望姊妹們了解及支持Ceci的苦心喇!
$ q; V" J/ g! Q
- K$ \  S- }7 |. Z( c不過無論如何會為大家繼續咁撞落去ga!1 g  G" ^1 i) p/ M% |
+ D2 B! \. g9 ^- E0 {  T% y
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-14 01:01 發表   5 ?* r& Y) P- O% S4 H: p
( m) y% v/ v. Q1 Q' @3 w) F
) P8 X! a+ c+ f4 Q
Angela姐姐, 佢唔係買廣告小妹亦在場, 因為昨晚小妹和另一位本論壇的姊妹相約一行三人一起買鞋而已! 上述店舖專做我們CD生意的已是係人都知! 既然如此, "校服收藏者"只係為姊妹們發佈一0下新一季有什麼 ...
' h# N8 x2 z" N- s4 M& }* w6 {" q+ b7 I8 A5 {
angela 跟你們開玩笑吧了, 不用那麼認真急著解釋
9 L) l+ K: w0 i- _( J4 {. T, V3 M否則他一早就扣分封 post 了, 又怎會加分9 {% w0 \, P( n  a* S
你們和 ageless 又沒有直接利益關係, 我們當然明白啦
. c3 ^7 C% \4 p& n4 U5 P- Z( E造些有用的資訊正是論壇需要的東西, 支持你們繼續 post 的啦

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-14 08:23 發表   
+ V9 v/ X) T" O/ U; \0 y$ W' ^; E0 z2 w  y( h! r
* T1 a& C2 U, n, I" u, V; {7 u
angela 跟你們開玩笑吧了, 不用那麼認真急著解釋
8 A. e5 O) k) R# s9 A否則他一早就扣分封 post 了, 又怎會加分3 e! d" P; _  y- [* z
你們和 ageless 又沒有直接利益關係, 我們當然明白啦- q! ]* _5 ?$ @" X, p) k: B4 d
造些有用的資訊正是論壇需要的東西, 支持你們繼續 post 的啦:g ...
4 S6 `4 M2 R" }
% r/ q2 H0 W! Y5 F2 X0 A/ K2 |Angela跟我們開玩笑,我們明白! 只不過小妹怕其他姊妹們誤會了, 這是一篇線稿而已!請放心吧! 我們仍會繼續為這溫暖的論壇服務的, 姊妹們得到的是喜悅, 小妹也會同樣的開心啊!
5 x+ q: }9 K3 S( w! l  y0 H) b% [# c; ]4 p

我尋晚亦都影左tomato既新貨既相
* [  D: V8 s2 h" {! Q7 ^各位有興建睇既話我就post上黎
# d7 F9 b$ J% |8 ~唔知大家有冇興趣睇呢?
# ?- ?/ B: ]  E* v) [# M如果冇就我唔post啦) e3 B7 T( k0 i+ {. |/ f# o

8 B5 X! g5 U% g& m9 Z  k$ D/ A9 o+ G[ 本帖最後由 校服收藏者 於 2010-3-14 20:35 編輯 ]

唔知有冇咁既碼數

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-14 20:34 發表   6 y# m: z) G: u
我尋晚亦都影左tomato既新貨既相
% H$ S1 x! I; \各位有興建睇既話我就post上黎
" u4 _! V% T" H唔知大家有冇興趣睇呢?
; d6 r7 b8 G% [* O: l6 f1 u如果冇就我唔post啦
# f% \$ r( h  }" _1 @5 ~
% w# a3 ^7 Y/ s& J
7 o& {, B. k5 b8 _" n; H/ D; i梗係有啦, 你快 d post 啦

校服收藏者, 老總話得Post, 你就快手啦! 落Tomato又唔通知聲呀! 我都想睇0下佢新一季有什麼新款? 同Ageless比較0下去邊間嘛!

得兩個人
% ?5 C& M5 o9 [$ J! H* ]4 v0 |% }* f仲有冇人想睇呀?& D4 A# H$ N0 W3 ~. u0 U) g
唔好話我咁少氣
! `# N5 A8 ?8 L; g9 a6 {夠5個就post上黎啦

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-15 02:03 發表   
7 ^( F( A' v0 |' N4 K- s校服收藏者, 老總話得Post, 你就快手啦! 落Tomato又唔通知聲呀! 我都想睇0下佢新一季有什麼新款? 同Ageless比較0下去邊間嘛!
3 ]/ O* `# C, i/ o# l+ v
唔係唔想話你知8 U* k8 ]# }& K  h- K2 `$ R/ r' L
我怕好似星期五晚咁' \+ F# k2 l& g6 M
顧得你個邊顧唔到佢個邊
  |/ a" v) h2 f% `# V2 a, l, D我同你幾時去睇都得啦6 D! S- M, u  p6 z: m$ Y  V
心儀,你同唔同我一齊去睇鞋?

喟! 老總喎! 我

咪仲有三個囉

等埋我 我又要

還有兩個.....