嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人去人地屋企囉人地d絲襪著???

有冇人去人地屋企囉人地d絲襪著???

我差唔多次次去朋友或親人屋企囉絲襪入次所著,打埋飛機...感覺好正!!!
覺得好的就按一下感謝吧~~

如果去女仔屋企而佢又讀緊中學既,會諗住拎左佢套校服-.-但都係唔敢去做.....

我唔會咁做架播!我自己有絲襪!我洗乜著人地嗰啲喎!況且我唔打JJ嘅!我見到都唔會興奮㗎!  @1 Z* Q& r5 M0 \0 K- i8 j8 {
& [& A; c6 x7 i% _8 B- j. x

引用:
原帖由 sinson 於 13-3-2010 06:48 PM 發表   
8 Y* D6 e/ }6 u6 S如果去女仔屋企而佢又讀緊中學既,會諗住拎左佢套校服-.-但都係唔敢去做.....
, {, q  d" m/ S  t. q9 W我都想咁做  
5 ^$ S! |% z: @  P+ n( E: w  F. `: S( m( h! R2 O$ A8 ]! y
但係朋友或親人屋企囉絲襪入次所著就勁左d 我未有咁既lv

我覺得有女人味d絲襪會特別hi...

引用:
原帖由 lvf05 於 2010-3-13 18:39 發表   . @  z  S8 M3 K' B
我差唔多次次去朋友或親人屋企囉絲襪入次所著,打埋飛機...感覺好正!!!
# U) Z6 U- z$ @+ A: U( L# s 會唔會悟係幾好呀?
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

我想ar~但無做......
( d1 A# f( M2 o4 x如果做...我會睇係邊個lo~~~~~~~~~~~

回復 1# lvf05 的帖子

我都會甘   一樣

你唔好搵左人地麻麻果D。

唔好做 d 令人討厭o既行為
" J  f0 F& D9 u9 w. ^2 M就係因為你地咁 d 人先覺得變態2 \+ G- @" Q0 w0 ?, O! I4 e6 b
咁大個人請學下抑制自己o既慾望

比我知道我實鞭打死你
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-14 08:10 發表   , e: c3 j+ q3 F; c
唔好做 d 令人討厭o既行為 ; ~% q/ C8 r8 ^4 d" n9 U
1) 就係因為你地咁 d 人先覺得變態
* q' D# J" h; S% a$ D2)咁大個人請學下抑制自己o既慾望
0 s7 Z* v$ N9 T: ~4 L6 i! w! w! i
. M$ ]" x$ j6 Y+ S1 u) j% @) _+ q1) 絶對同意,D 衣服又唔係你gei, 你有mei 權弄污 , 有膽gei 同人講,陪番錢畀人+ I! t+ S3 c8 A3 e* Z) O' e" Y
2)partly agree, 釋放慾望可以有唔同不傷害人方法

絲襪唔好看外表,你著爛左分分中賠唔起
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-14 16:16 發表   
6 t# O: z5 f* A" Z5 D絲襪唔好看外表,你著爛左分分中賠唔起
6 M* C% u4 M: b; j4 N$ s3 S$ Z/ s
俾你g道,就算無爛都唔咁再著la......
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

講真果句 你自己買都得啦: F  O  Q/ d# r
著2手有咩好

怕弄髒她們的絲襪, 但真是有想過

怕弄髒她們的絲襪, 有試過.正

回復 1# lvf05 的帖子

我細個果時就好鍾意絲襪,所以有好多時陪媽媽去佢朋友屋企時,
5 [  n4 G1 u8 y9 c* O! s. _  D: n4 W- ?( f/ l" l0 b
我就好鍾意攞媽媽個朋友D新絲襪著走,到而家大個就自己去買

我拎過舅母d肉絲,仲要著住走,,, 跟住仲同舅母一齊落街食飯...一路著住,都係諗住舅母...勁正

引用:
原帖由 lvf05 於 2010-3-13 19:39 發表   
) n  Q/ V! h& G我覺得有女人味d絲襪會特別hi...
, P' s* j# {- ?
對!女人味!