即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家好~我系校服fans~~~~

大家好~我系校服fans~~~~

研究o左校服好耐喇~~~
上o左o黎刀有一個禮拜~~~
好開心呢度有個校服區~~~~
最開心識d玩校服o既朋友仔~~~
多多指教~~~
以後我會多d上泥喇~~~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
歡迎你...多上來

大家都要一起上,多多的上,让坛子更热闹

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2008-4-30 09:55 發表
歡迎你...多上來
哇~~~睇你刀系呢度o既勁人wo~~~~
多多指教牙~~~

引用:
原帖由 husgang 於 2008-4-30 16:43 發表
大家都要一起上,多多的上,让坛子更热闹
welcome here~~~~

你好,我都係新黎既一員
請大家多多指教
個人對校服有好濃厚既興趣
希望可以同更多人交流一下意見/心得~

引用:
原帖由 SSS 於 2008-5-1 01:25 發表
你好,我都係新黎既一員
請大家多多指教
個人對校服有好濃厚既興趣
希望可以同更多人交流一下意見/心得~
我pm o左你牙~~~~

我都中意校服ga
有興趣pm 我la~

我也喜歡校服裙的,只是這裡的校服裙都不好看,沒看頭.

引用:
原帖由 小女子vicky 於 2008-5-3 11:17 發表
我都中意校服ga
有興趣pm 我la~
好牙好牙~~~~add你做好友先~~~~

引用:
原帖由 vctrtang 於 2008-5-3 12:07 發表
我也喜歡校服裙的,只是這裡的校服裙都不好看,沒看頭.
志在上泥交流o下~~~~
吾知你有無咩網站推介呢?????

要多上哦

引用:
原帖由 小軒 於 2008-5-8 06:47 發表
要多上哦
我成日上ga~~~~哈哈哈哈哈哈~~~~

你好 你好似好受歡迎

你好.....我地傾過一次計的
YAHOO知識見過你
估唔到係尼度都會見到你
歡迎~

我都鍾意校裙喎。
可以做個朋友。

i also love school uniform too